woensdag 25 maart 2015

Evenementenbeveiliger / Event Security Officer bij Crowd Support B.V.



Spreken festivals en evenementen jou aan? Ben jij óók benieuwd hoe jij een bijdrage kan leveren aan de veiligheid van deze evenementen? Kom dan werken bij Crowd Support!

Wij zoeken meerdere kandidaten voor de functie van:

Evenementenbeveiliger / Event Security Officer


(Oproep)


Werken bij Crowd Support betekent betrokken zijn de veiligheid van toonaangevende evenementen door heel Nederland. Wij verzorgen de beveiliging en crowd management services voor opdrachtgevers als ID&T, Q-Dance, B2S, maar ook voor Endemol Studio’s, TIG Sports en nog vele anderen. Denk hierbij aan dance-evenementen zoals Mysteryland, Sensation, Defqon.1, en Decibel Outdoor met 1.000 tot 65.000 bezoekers, sportevenementen zoals de NK Golf Ladies Open, Europees Beach Volleybal, media-evenementen zoals Utopia én corporate evenementen zoals opening van het vernieuwde hoofdkantoor van Enexis. Onze evenementen vinden met name plaats in de weekenden en op vrijwel alle evenementenlocaties in Nederland. Geen dag is hetzelfde!

Uit het juiste hout gesneden?
De Event Security Officer (ESO) houdt zich actief bezig met het voorkomen en bestrijden van onveiligheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren heeft Crowd Support professionele (evenementen)beveiligers nodig.

Indien je nog geen diploma hebt, wordt je opgeleid tot ESO. De ESO werkt zelfstandig dan wel onder een leidinggevende bij de meest uiteenlopende evenementen. De duur van de theorie-opleiding is drie dagen. Direct na de opleiding wordt je ingezet in de praktijk om de stage-opdrachten te vervullen.

Werken voor Crowd Support is niet voor iedereen weggelegd. Je moet uit het juiste hout gesneden zijn. De ESO is professioneel en heeft veel aandacht voor Hostmanship. Het maakt uiteraard niet uit of je man of vrouw bent. Een representatief uiterlijk is wel belangrijk. Zichtbare tatoeages en piercings zijn niet toegestaan.

Als ESO hoef je geen atleet te zijn, maar de werkzaamheden vragen er wel om dat je fysiek gezond bent. Als ESO werk je meestal staand en kan je veel in beweging zijn.

Van onze Event Security Officer (Oproep) verwachten we verder:
  • Flexibiliteit: je hebt geen 9 – 5 mentaliteit en bent minimaal 2 dagen per maand beschikbaar;
  • Betrouwbaar: Afspraak is afspraak;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (niveau B1/ B2 of NT2-niveau 3);
  • Beschikken over eigen vervoer (auto of motor) is een pre;
  • Screening politie, onderzoek naar antecedenten maakt onderdeel uit van de selectie.

Wat biedt Crowd Support jou?
  • Je werkt met eersteklas materialen en middelen;
  • Je werkt samen met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Je ontvangt een salaris boven CAO met een goede onkostenregelingen;
  • Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Interesse in de vacature Evenementenbeveiliger / Event Security Officer?
Stuur je cv en korte motivatie waarom jij geschikt bent voor deze functie naar Annet Mulder, Hoofd P&O, via onze sollicitatieformulier.

Contact
Voor meer informatie over de functie of over werken bij Crowd Support kijk dan eens op www.crowdsupport.nl of neem contact op met de afdeling Personeelszaken via 038-4256742.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Evenementenbeveiliger, Event Security Officers, ESO, Evenementenbeveiliging, beveiliging, beveiliger


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten