maandag 30 maart 2015

Email & CRM Marketeer bij MS Mode Service Office



MS Mode is een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie, die zich kenmerkt door laag geprijsde actuele mode voor de vrouw. De collectie is verkrijgbaar in de maten 40 t/m 52 en wordt wekelijks vernieuwd. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij centraal.

MS Mode is een sterk groeiend bedrijf en heeft zich in de loop der jaren uitgebreid door heel Europa. MS Mode heeft ruim 400 winkels verspreid over de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Spanje. In totaal werken er bijna 3000 medewerkers bij MS Mode. Onze organisatie kenmerkt zich door de volgende waarden en normen: passie voor klanten, streven naar continue verbetering, respect voor elk individu, afspraken nakomen, integer handelen en teamwork.

Momenteel zijn wij voor onze afdeling E-commerce op zoek naar een:

Email & CRM marketeer (FT)



De functie
Jouw uitdaging is het verhogen van het resultaat uit onze email marketing activiteiten, door verhogen van relevantie en verdere personalisatie, en het continue verbeteren van alle online communicatie uitingen.

Je bent verantwoordelijk voor:
  • Het ontwikkelen van inhoud, coördineren van design en vertalingen, en het versturen van de wekelijkse nieuwsbrief;
  • Het mede bedenken en uitvoeren van campagnes rondom alle stappen in de customer journey, om zowel customer loyalty positief te beïnvloeden als commerciële kansen te benutten;
  • Het opstellen en uitvoeren van A/B testen, en analyseren en rapporteren van (omzet) effectiviteit teneinde de nieuwsbrieven en andere email-uitingen continue te optimaliseren;
  • Het evalueren en doen van aanbevelingen voor het aanscherpen van email segmenten om relevantie en conversie te verhogen.

Je werkt nauw samen met de online webshop coördinator en andere marketing collega’s, en rapporteert aan de CRM manager.

Het profiel
Voor deze functie zoeken we een collega met minimaal WO werk- en denkniveau en minimaal 4 jaar werkervaring in een email marketing functie, die bovendien:
  • Analytisch sterk is, en ervaring en affiniteit heeft met het uitvoeren van analyses en rapportages;
  • Initiatiefrijk is, en continue met nieuwe ideeën komt;
  • Ambitieus en resultaatgericht is, en er lol in heeft targets te halen;
  • Ontwikkelingen binnen het vakgebied en bij concurrenten volgt;
  • Ervaring met Exact Target is een pre;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift - beheersing van de Duitse en Franse taal is een pré.

Wat biedt MS mode?
Bij MS Mode is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en invulling te geven aan je ambities. Je vindt een aangename en dynamische werksfeer en zeer enthousiaste collega’s. De E-commerce omzet en organisatie groeien hard, en daardoor is de functie van Email & CRM marketing medewerker zowel afwisselend als uitdagend met veel kansen voor verdere ontwikkeling. Wij bieden een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je motivatie met uitgebreid CV naar onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten