maandag 16 maart 2015

Senior Grafisch Vormgever bij Kaemingk Season Decorations



Kaemingk b.v. in Aalten (Gld) is een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar. Kaemingk is met een prachtige collectie marktleider in Europa met showrooms in Nederland (Aalten), België en Duitsland. Een bedrijf met ongeveer 300 medewerkers en een omzet van ruim 160 miljoen euro per jaar. Met een breed assortiment van ruim 17.000 artikelen levert de logistieke organisatie aan meer dan 4.000 klanten in geheel Europa en de USA. Het succes van Kaemingk is met name te danken aan de professionele en enthousiaste medewerkers die bij Kaemingk werken. In een dynamische en complexe omgeving is het voor Kaemingk essentieel om ambitieuze en goed opgeleide mensen aan zich te binden.

Kaemingk heeft voor haar hoofdkantoor in Aalten een openstaande vacature voor een:


Senior Grafisch Vormgever


met leidinggevende kwaliteiten


De functie
Wij zoeken een creatieve senior ontwerper die ideeën kan vertalen naar krachtige ontwerpen. Je werkt intensief samen met inkoop en verkoop en bent verantwoordelijk voor ijzersterke concepten en de vertaling naar onderscheidend visueel ontwerp van diverse offline en online middelen. Als leidinggevende bewaak je de planning van de afdeling (4/5 FTE) en organiseer je grote projecten van begin tot eind. Op basis van je creatieve en commerciële instinct neem je beslissingen, motiveer en overtuig je collega’s en zorg je voor draagvlak en enthousiasme.

Je bent
  • Ambitieus, enthousiast en pro-actief;
  • Resultaatgericht en pragmatisch om zelfstandig succesvol projecten te realiseren;
  • Iemand die van nature de leiding neemt en collega’s aanspreekt en motiveert om het beste resultaat te behalen;
  • Iemand met een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
  • Iemand met relevante werkervaring in sfeer/ decoratie en je hebt kennis van verpakkingen en drukwerktechnieken;
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het grafische vak, inclusief online marketing en online design;
  • Een ervaren Mac gebruiker en je kunt lezen en schrijven met o.a. Illustrator, Indesign, Photoshop en Dreamweaver (o.b.v. CS6).

Kaemingk biedt
Kaemingk biedt je een afwisselende functie in een professionele en internationaal georiënteerde organisatie. In de loop der jaren heeft Kaemingk bewezen succesvol te zijn in haar markten. Wij bieden jonge mensen volop kansen om succesvol te zijn op zijn of haar vakgebied. Flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden zijn vanzelfsprekend om goed te kunnen functioneren bij Kaemingk.

Jouw capaciteiten en inzet worden beloond met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een winstdelingsregeling.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in deze functie, reageer dan via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten