dinsdag 24 maart 2015

Teamleider Werkplaats bij Medux



Wil jij werken in een mensgerichte organisatie en heb jij een klantgerichte instelling?

Medux is de overkoepelende naam van een groep bedrijven die samen de leidende leveranciers en dienstverleners op het gebied van revalidatie- en zorghulpmiddelen zijn. Wij bieden een positieve bijdrage aan de zelfstandigheid, verzorging en levensvreugde van mensen met een functiebeperking. Wij wijzen graag de weg in de veranderende wereld van de zorg. Zowel consumenten als zorgprofessionals kunnen bij ons terecht.

Wil jij deel uitmaken van ons ambitieuze team van medewerkers? Voor onze locatie in Helmond (WMO), zijn wij op zoek naar een:

Teamleider Werkplaats m/v


Fulltime
40 uur per week


Werkzaamheden
Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor verschillende processen binnen de afdelingen werkplaats en logistiek en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de daarbij horende medewerkers. Je geeft actief leiding en hebt een proactieve houding. Je bewaakt de werkdruk en de ontwikkeling van die afdelingen. Je controleert en stuurt de dagelijkse taken van de afdelingen aan en zorgt voor een optimale onderlinge samenwerking. Daarbij begeleid je de medewerkers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en in hun ontwikkeling. Je bent in staat mee te werken op de afdelingen, je signaleert en lost knelpunten in processtromen op. Je stuurt op omloopsnelheid, efficiency, netheid, kwaliteit, optimale logistiek en juiste voorraadniveau. Je rapporteert de voortgang aan je leidinggevende. Je voert gesprekken met je medewerkers over hun functioneren.

Profiel
  • MBO 4 werk- en denkniveau door opleiding of ervaring;
  • Inzicht in, en ervaring met commerciële en logistieke processen;
  • Een sterke persoonlijkheid en initiatiefrijk;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Oog voor de ontwikkeling van medewerkers;
  • Ervaring met het aansturen van een team is een must;
  • Technisch inzicht is vereist;
  • Resultaatgericht en besluitvaardig.

Aanbod
Bij Medux bieden wij jou een compleet aanbod. In dat aanbod zit een passend salaris, ruimte voor initiatief en nieuwe ontwikkelingen, interne opleidingsmogelijkheden en begeleiding en een goede pensioenopbouw. Daarnaast bieden we korting op diverse verzekeringen en een functie binnen een bedrijf met een lange termijn focus. De communicatielijnen zijn kort en de werksfeer binnen Medux is collegiaal en informeel.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole Mollet, Hoofd Account, telefoonnummer: 088-1020150.

Wil je direct solliciteren? Vul het sollicitatieformulier in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Trefwoorden: Manager Werkplaats, Logistiek, Logistics, Commercieel, Voorraadbeheerder, Techniek, Technisch
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten