dinsdag 31 maart 2015

Sociaal Verpleegkundige (M/V) bij GGD AmsterdamDe Geneeskundige en Gezondheidsdienst Amsterdam vraagt voor het cluster Jeugdgezondheidszorg


Sociaal Verpleegkundige (M/V)


verpleegkundige van 0-tot 4 jaar


Algemene informatie:
De cluster Jeugdgezondheidszorg (JGZ) heeft als doelstelling het bevorderen en beschermen van de gezondheid, groei en ontwikkeling van jeugdigen van 0-19 jaar. Zo’n 300 enthousiaste medewerkers uit diverse disciplines (artsen, verpleegkundigen, logopedisten, doktersassistenten en OKC-assistenten) zetten zich hiervoor in. De uitvoerende activiteiten vinden plaats vanuit 25 over de gehele stad verspreide vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk, Aalsmeer, Uithoorn en Kudelstaart.

Wat maakt het werken bij de Jeugdgezondheidszorg in Amsterdam zo bijzonder
  • Werken in de preventieve gezondheidszorg, aan de basis van een multiculturele samenleving in de grootste stad van Nederland;
  • Werken vanuit de nieuw ingerichte multidisciplinaire Ouder- en Kindteams
  • Uitstekend scholingsbeleid;
  • Regelmatige werktijden (overdag);

Functie inhoud
U biedt sociaal-medische zorg aan zuigelingen, kleuters, schoolkinderen en ouders/verzorgers van deze kinderen. U bent verantwoordelijk voor goede advisering omtrent groei en ontwikkeling, gezondheidsvoorlichting en -opvoeding en begeleidt ouders hierin. U houdt spreekuren en als verpleegkundige ouder- en kindzorg (0-4 jarigen) doet u huisbezoeken bij alle pasgeborenen in de wijk en op indicatie bij andere kinderen. Na enige tijd is het mogelijk door te groeien naar schoolkinderen. U geeft voorlichting en advies aan ouders en scholen. Als schoolverpleegkundige bent u betrokken bij overleggen met onderwijzend personeel en speelt u een bemiddelende rol bij het aanbrengen van verbeteringen in- en om de school. U onderhoudt contact met huisartsen, specialisten, onderwijzend personeel, paramedisch personeel en collega Ouder – en Kindadviseurs. U registreert de bevindingen en rapporteert hierover.

Functie-eisen
U heeft een HBO-V opleiding of de opleiding verpleegkundige A + MGZ en belangstelling voor de preventieve gezondheidszorg. U bent in staat om zelfstandig te werken en functioneert goed in teamverband. U bezit goede contactuele eigenschappen en bent flexibel ingesteld.

Salaris
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en relevante ervaring, maximaal €3184,- bruto per maand (salarisgroep 8) bij een volledige werktijd.

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met mevrouw Ilja habiecht 06-51760871

Sollicitatie
Heb je belangstelling voor deze functie? Reageer dan direct via onze sollicitatiepagina.
Graag reactie voor 28-4-2015. De gesprekken zullen zijn op donderdag 7 mei in de middag

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten