vrijdag 20 maart 2015

Senior Validation Engineer bij Abbott Nutrition



Abbott heeft een bijzondere missie: Improve people’s lives. Wereldwijd vertrouwen miljoenen mensen op onze medicijnen en behandelmethoden. En we werken voortdurend aan verbetering en vernieuwing. Elk van onze 70.000 medewerkers draagt daar een steentje aan bij, ieder vanuit een eigen expertise. In Nederland zijn 2000 mensen werkzaam, verspreid over 10 vestigingen in de productie, logistiek, marketing en verkoop.

Abbott Nutrition, een zelfstandige divisie van Abbott B.V., biedt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt. Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink- en sondevoeding voor kinderen.

Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij voor onze vestiging Abbott Laboratories zijn we op zoek naar:

Senior Validation Engineer



Binnen de QA organisatie verzorgt QA Engineering validaties en beheert het wijzigingen van apparatuur en processen. Het QA Engineering team bestaat uit 4 personen. Ze werkt nauw samen met Productie en Engineering, veelal in projecten en onderhoudt contact met internationale collega’s.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:
In de functie van Validation Engineer ben je verantwoordelijk voor de validatie van systemen, installaties en apparatuur. Je begeleidt daartoe validatietrajecten, coördineert de uitvoering en afronding van (her)validatie van bestaande en nieuwe procesapparatuur en –systemen. Je volgt en borgt alle wijzigingen aan gevalideerde systemen. Je vertegenwoordigt binnen projectteams de kwaliteitsafdeling en bewaakt de kwaliteit in alle fasen van het project. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de autorisatie van toegewezen materialen en voer je divere projecten en regeltaken uit.

Vereiste vaardigheden en ervaring:
Je beschikt tenminste over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting levensmiddelentechnologie, (bio)procestechnologie, chemie en/of techniek.
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt kennis van en ervaring met diverse validatiemethoden en -technieken bij voorkeur in een FDA gereguleerde werkomgeving. Daarnaast beschik je over kennis van en ervaring met projectmanagement, risico analyse methoden (zoals FMEA), verbetermethoden en -technieken en statistiek. Ervaring in proces- of voedingsmiddelenindustrie, verpakkingstechniek en/ of procesautomatiseringssystemen is een pré. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Competenties: overzien van bedrijfsprocessen, accuratesse, plannen & organiseren, klantgerichtheid.

Hoe te solliciteren:
Voel je aangesproken tot deze baan met betekenis en herken je jezelf in het geschetste profiel, maak je interesse dan vóór 31 maart 2015 kenbaar en reageer direct via onze sollicitatiepagina.

Abbott biedt een afwisselende, uitdagende en internationale functie in een dynamische en aangename werkomgeving. Bij onze organisatie kun je rekenen op uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige werksfeer, een persoonlijk groeiplan, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en goede carrièreperspectieven.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met: Leon van der Poel, Manager Design Assurance & Validation tel. 038 - 4279844.

Een werkgever met gelijke kansen, Abbott verwelkomt diversiteit in personeel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten