vrijdag 20 maart 2015

Team Leader Chemistry Lab bij Abbott Nutrition



Abbott heeft een bijzondere missie: Improve people’s lives. Wereldwijd vertrouwen miljoenen mensen op onze medicijnen en behandelmethoden. En we werken voortdurend aan verbetering en vernieuwing. Elk van onze 70.000 medewerkers draagt daar een steentje aan bij, ieder vanuit een eigen expertise. In Nederland zijn 2000 mensen werkzaam, verspreid over 10 vestigingen in de productie, logistiek, marketing en verkoop.

Abbott Nutrition, een zelfstandige divisie van Abbott B.V., biedt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt. Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink- en sondevoeding voor kinderen.

Team Leader Chemistry Lab



Voor ons chemisch laboratorium zijn we op zoek naar een gedreven Teamleider Chemisch Laboratorium. Een teamleider die in onze organisatie zijn/haar tweede carrière stap wil maken en zijn/haar ervaring wil gebruiken om de afdeling verder te ontwikkelen. In deze functie rapporteer je aan de Quality Control Manager en stuur je het Chemisch lab aan, bestaande uit 23 medewerkers. Je adviseert de Quality Control Manager over de ontwikkeling van het laboratorium en de bijbehorende procedures. Het chemisch laboratorium is ISO17025 geaccrediteerd.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de laboratorium activiteiten op chemisch en fysisch gebied in de verschillende fasen van het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Je zorgt voor het realiseren van tijdige kwaliteitscontrole op grondstoffen, halfproducten en eindproducten. Je draagt verder zorg voor het signaleren van afwijkingen en het bijsturen via corrigerende acties en je doet voorstellen voor preventieve maatregelen. Dit doe je door leiding te geven aan de afdeling, waarbij de medewerkers als zelfstandige teams in continue ploegendienst werken. Je zorgt daarbij dat het zelfsturend aspect van de afdeling verder wordt ontwikkeld. In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor het mede formuleren en vervolgens uitvoeren van het overeengekomen kwaliteitsbeleid, conform de Abbott Nutrition International richtlijnen en de doelstellingen van de locatie Zwolle. Daarnaast zorg je voor het begeleiden en uitvoeren van (afdeling overstijgende) projecten.

Abbott vraagt:
Je hebt een HBO/Academische opleiding in een chemische of (levensmiddelen) technologische richting afgerond. Je beschikt over minimaal 4 jaar werkervaring in een leidinggevende kwaliteits -of productiefunctie, bij voorkeur in de voedingsmiddelen, chemische of farmaceutische industrie. Ervaring met het coachen en ontwikkelen van medewerkers. Bekendheid met moderne analysetechnieken en -apparatuur. Actuele kennis van internationale kwaliteitsnormen (o.a. ISO17025). Je communiceert gemakkelijk en duidelijk op alle organisatieniveaus met de direct collega’s in Zwolle maar ook met internationale Abbott collega’s. Goede beheersing van de engelse taal in woord en geschrift.

Competenties: Gedreven, ontwikkelen van anderen, initiatief, plannen en organiseren, overtuigingskracht, besluitvaardig, vasthoudendheid en stressbestendigheid.

Abbott biedt:
Een afwisselende, uitdagende functie in een uitdagende en prettige werkomgeving. Bij Abbott kunt u rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, een persoonlijk groeiplan, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en goede carrièreperspectieven.

Voel je aangesproken tot deze baan met betekenis en herken je jezelf in het geschetste profiel, maak je interesse dan vóór 31 maart 2015 kenbaar en reageer direct via onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anne Zoethout (Quality Control Manager) telefoonnummer 038 – 427 9794

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten