vrijdag 20 maart 2015

Productieleider Liquid bij Abbott Laboratories



Wereldwijd vertrouwen miljoenen mensen op onze medicijnen en behandelmethoden. En we werken voortdurend aan verbetering en vernieuwing. Elk van onze 70.000 medewerkers draagt daar een steentje aan bij, ieder vanuit een eigen expertise. In Nederland zijn circa 1.800 mensen werkzaam in productie, logistiek, research & development, marketing en verkoop, verspreid over 10 vestigingen.

Abbott Nutrition, een zelfstandige divisie van Abbott B.V., biedt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt. Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink- en sondevoeding voor kinderen.

Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij voor onze vestiging Abbott Laboratories BV (productie locatie van medische voeding) in Zwolle op zoek naar een:


Productieleider Liquid



De kandidaat voor deze functie fungeert als “Front Line Leader“ in ploegendienst, is eindverantwoordelijk voor één van onze aseptische verpakkingslijnen en is hiërarchisch verantwoordelijk voor de medewerkers in zijn/haar shift (20-25 medewerkers) De positie is recent ingevoerd en is cruciaal in de optimalisatie van onze operationele resultaten en het streven naar een cultuur van continue verbetering. De positie wordt daarbij direct ondersteund door een operationele groep bestaande uit diverse specialisten. Door deze nauwe samenwerking vormt de rol een ideale springplank voor toekomstige managementposities.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de overall productieresultaten van een toegewezen productieafdeling en voor de realisatie van de resultaten van de verschillende productieafdelingen in de ploeg waarin je meedraait. Je bent verantwoordelijk voor het actief managen van de dagelijkse productievoortgang en lijnbezettingen. Je zorgt ervoor dat er voldoende afstemming is en dat prioriteiten duidelijk zijn van de productieteams en ondersteunende afdelingen. Stuurt aan op het realiseren van de productiedoelstellingen, begrijpt de drivers erachter en ontwikkelt plannen om de rendementen te verhogen. Bevorderen van een grondig begrip van wat productkosten drijft, zorgen dat de bedrijfskosten binnen budget blijven met een focus op margeverbetering, materiaal verbruik en het realiseren van het Cost Improvement Program. Zorgt voor directe betrokkenheid van medewerkers, open communicatie en stimuleert kennisdeling en uitwisseling van ideeën. Bevordert en stimuleert gedragingen die zorgen voor een veilige werkomgeving en de levering van kwalitatief hoogwaardige producten voor onze klanten, zodanig dat Abbott beleid en procedures worden nageleefd en dat wordt voldaan aan wettelijke voorschriften. Volgen, analyseren en continu verbeteren van key performance indicatoren. Beheer van prestatiedoelen zoals OEE, arbeid, downtime, eenheden per uur, CIP, materiaalgebruik en scrap.

Vereiste vaardigheden en ervaring:
Je beschikt tenminste over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting levensmiddelentechnologie, (bio)procestechnologie, chemie en/of techniek. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, waarbij je tenminste gewerkt hebt aan continu verbeterprojecten. Je bent bij voorkeur Lean Six Sigma getraind. Aantoonbare leidinggevende capaciteiten. Je stijl van leidinggeven kenmerkt zich door een coachende stijl met een focus op het behalen van resultaten. Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, ook in het Engels.

Competenties: overzien van bedrijfsprocessen, plannen & organiseren, samenwerken, beïnvloeden.

Hoe te solliciteren:
Voel je aangesproken tot deze baan met betekenis en herken je jezelf in het geschetste profiel, maak je interesse dan vóór 31 maart 2015 kenbaar en reageer direct via onze sollicitatiepagina.

Informatie over de vacature kan worden ingewonnen bij Niek Oosterkamp, Production Manager Liquid, tel. 038 - 4279833.

Bij onze organisatie kun je rekenen op uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, veel ruimte voor eigen inbreng, een informele werksfeer en goede carrièreperspectieven.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten