dinsdag 24 maart 2015

Hypotheekadviseur bij Univé Rivierenland



Wie zijn wij?
Univé Rivierenland is een ambitieuze, zelfstandige, regionale verzekeringsmaatschappij en assurantiebemiddelaar. Behalve een uitgebreid aanbod van brand- en woonverzekeringen bieden wij de particuliere en zakelijke markt een totaalpakket van schade-, zorg- en levensverzekeringen en hypotheekadvies en -bemiddeling. Bij Univé Rivierenland zorgen 180 medewerkers dagelijks voor een persoonlijke en excellente dienstverlening aan 145.000 klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sliedrecht. Ons ondernemerschap is dicht bij onze klanten georganiseerd met vestigingen in Dordrecht, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Ridderkerk, Werkendam, Zeist, Leusden, Oudewater, Eemnes, Utrecht(2), Rosmalen en Venlo. Univé Rivierenland is aangesloten bij Univé Verzekeringen, een landelijke coöperatieve verzekeringsmaatschappij met ruim 2800 medewerkers.

Vanwege de huidige groei, zijn wij op zoek naar een

Hypotheekadviseur



De uitdaging
Je adviseert onze particuliere klanten op een degelijke wijze over de best passende woningfinanciering en hypotheekvorm. Op basis van jouw kennis en ervaring, jouw adviesvaardigheid en jouw natuurlijke klantgerichtheid ben je in staat om voelbaar en tastbaar het verschil te maken voor jouw klant. Samen met jouw ondersteunende (binnendienst-) adviseur zorg je er voor dat het gehele advies- en bemiddelingstraject compact, accuraat en volgens de gemaakte afspraken verloopt. Je bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor jouw resultaat, zowel financieel als ook in klanttevredenheid. Met het sterke en betrouwbare Univé merk als basis, ben jij in staat om via netwerken het succes af te dwingen. Maar ook om samen met onze vestigingen in Regio Utrecht te werken aan totaalrelaties: schade-, leven- en hypotheekadvies. Het is daarom belangrijk dat je ook advieskennis hebt van schadeverzekeringen.

Wie ben jij?
Inspirerend, ondernemend, overtuigend, creatief en gericht op actie en dynamiek: dat ben jij!

Van nature ben je gericht op mensen en op jouw sociale omgeving. Omdat je een laagdrempelige persoonlijkheid (en uitstraling) hebt, weet men jou gemakkelijk te vinden voor ‘raad en daad’ op jouw vakgebied. Je hebt een gezonde drive om vakkundigheid te combineren met ambitie: de middenmoot is niet voldoende voor jou. Die vakkundigheid krijgt niet alleen inhoud door jouw persoonlijkheid, maar ook door een degelijke basis aan kennis: een afgeronde HBO-opleiding, WFT Basis / Schade / Leven / Beleggen, Hypothecair Krediet en Erkend Hypotheekadviseur. Om het netwerken te vergemakkelijken ben je woonachtig in de regio Utrecht.

Wat bieden wij?
Werken bij Univé Rivierenland betekent werken in een team met een uitstekende werksfeer. Wij bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een betrouwbare organisatie met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, met o.a. een dertiende maand en een goede pensioenregeling. Verder kun je gebruik maken van onze interne en externe opleidingsmogelijkheden.

Geprikkeld en uitgedaagd?
Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Bijzonderheden
Univé Rivierenland hanteert een screeningsbeleid dat deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.

Overige informatie
Heb je nog vragen? Bel dan met Martien Snikkers, Teammanager Leven, Hypotheken en Pensioenen: 06-14006242.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten