dinsdag 17 maart 2015

Content Marketing Coördinator bij Macintosh Fashion



Macintosh Fashion is de landenorganisatie voor succesvolle formules als: Manfield, Dolcis, Invito, Intreza, PRO0031, Steve Madden en Scapino. Vanuit de supportoffices in Assen en ‘s-Hertogenbosch ondersteunen wij dagelijks onze collega’s in de 450 filialen en in de webshops om datgene te doen waar we goed in zijn: de klant tevreden stellen met een schoen die bij hem of haar past!

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Content Marketing Coördinator


(standplaats ‘s-Hertogenbosch)


Het E-commerce team van Macintosh Fashion NL bestaat uit verschillende enthousiaste specialisten, die samen verantwoordelijk zijn voor het behalen van de commerciële doelstellingen van de verschillende brands. Als content coördinator werk je voor één of meerdere formats.

Als Content Coördinator ben je verantwoordelijk voor alle informatieve en commerciële informatie voor het gebruik op internet of intern met als doel de klant te informeren, koopgedrag te stimuleren en daarmee de omzet te verhogen.

Verantwoordelijkheden:
  • Het in overleg met de opdrachtgever opstellen van informatieve en commerciële content in combinatie met visuals;
  • Het inventariseren en verzorgen van benodigde informatieve content; het actief ophalen van content bij collega’s binnen en buiten de eigen afdeling;
  • Het zorgdragen voor een tijdige en accurate publicatie van content;
  • Het controleren van de content via alle links, banners e.d. op volledigheid en functioneren na de publicatie hiervan en signaleren en corrigeren van afwijkingen;
  • Het verzorgen van content voor de nieuwsbrieven in samenwerking met de E-mailmarketeers;
  • Het beheren van de content van de webshops, het signaleren van afwijkingen en corrigeren hiervan in overleg;
  • Het aanmaken van kortingscodes en het plaatsen hiervan in betreffende systemen ten behoeve van de webshop.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een opleiding op HBO niveau en ongeveer 3 jaar recente ervaring in het vakgebied online marketing en hebt op zijn minst een sterke affiniteit met de retail en fashion. Je hebt ervaring met het werken in Content Management systemen en met Google Analytics. Als je ook ervaring hebt met HTML is dat zeker een pré. Uiteraard ben je zeer commercieel ingesteld en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou aan?
Een uitdagende werkomgeving met uitstekende ontplooiings- en carrièremogelijkheden. Verder bieden we je naast werken in een dynamisch fashionbedrijf, een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden zoals korting bij alle Macintosh bedrijven zoals: Scapino, Kwantum, Invito, Intreza, Manfield, Dolcis Steve Madden en PRO0031.
Daarnaast hebben wij korting op een aantal aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Solliciteren
Solliciteren doe je door een korte en bondige brief met uitgebreid CV achter te laten op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten