dinsdag 24 maart 2015

Kinderverpleegkundige bij Medisch Centrum HaaglandenMedisch Centrum Haaglanden en Bronovo zijn gefuseerd en vormen de ‘Stichting Medisch Centrum Haaglanden/Bronovo-Nebo’. Wij hebben drie ziekenhuislocaties* in de Haagse regio en leveren ziekenhuiszorg van topkwaliteit, vakbekwaam en toegewijd aan iedereen. Onze stichting heeft een alliantie met het LUMC en fungeert als Teaching Hospital voor medische studenten en co-assistenten. Ook leiden we in grote getale medisch-specialisten, verpleegkundigen en andere medewerkers op. Door onze krachten te bundelen, combineren we de sterke kanten van beide ziekenhuizen en kunnen we ook in de toekomst goede zorg blijven bieden.

* MCH Westeinde in de Haagse binnenstad, MCH Antoniushove in Leidschendam en Bronovo-Nebo in Benoordenhout.

Kinderverpleegkundige


Een kinderverpleegkundige (M/V) met verantwoordelijkheidsgevoel, die iets wil bereiken.


De afdeling
De kinderafdeling van locatie Westeinde omvat alle specialismen. De kinderen hebben een leeftijd van 0 (32 weken) tot 17 jaar. Het is een moderne, kleurrijke en patiëntvriendelijke werkomgeving waarin de patiënt en de ouders/verzorgers centraal staan. De kinderverpleegkundigen worden gedurende twee dagen per week (roulerend) ingezet op afdeling dagbehandeling, locatie Antoniushove, ten behoeve van de zorg voor kinderen die zojuist een chirurgische ingreep hebben ondergaan.
Het hardwerkende en betrokken team van de kinderafdeling bestaat uit enthousiaste en deskundige collega’s. De samenwerking is nauw, met vragen kun je op je collega’s terugvallen. Kernwoorden zijn: excellente zorg, acute opvang, scala aan technische vaardigheden, zelfstandigheid, coördinatie van totale zorg en een positief leerklimaat.

De functie
De kinderverpleegkundige is een stabiele factor voor zowel het kind als zijn ouders of verzorgers. In de vreemde en soms enge wereld van het ziekenhuis begeleid je kinderen van verschillende leeftijden en biedt jij ze veiligheid. Je beschouwt het kind en zijn ouders of verzorgers als een eenheid. Samen met hen verleen je de zorg die het kind nodig heeft. In een multiculturele patiëntenpopulatie kun je daarmee voor verrassingen worden gesteld, waar je op respectvolle en positieve manier mee omgaat.
Je houdt je vakkennis op peil en deelt nieuwe inzichten met je collega’s. Waar mogelijk neem je initiatief om het verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Je bent scherp op zaken die beter kunnen, zowel in de kwaliteit van zorg als in patiëntbeleving. Jouw initiatieven kunnen het verschil maken.

Werken in een ziekenhuis is werken op een bijzondere plek. Je betekent hier werkelijk iets voor andere mensen. De onderlinge sfeer is goed, de teams zijn sterk. Jouw ideeën en die van je collega's worden niet alleen gehoord, we maken er ook écht werk van.
Daardoor kun je met elkaar veel bereiken bij Stichting MCH en Bronovo-Nebo. Op elk niveau, op iedere plek. Want ook dan horen we je wensen en ideeën.

Functie-eisen
 • je bent een gediplomeerd kinderverpleegkundige met een geldige BIG-registratie
 • je hebt minimaal één jaar werkervaring als kinderverpleegkundige in een ziekenhuis
 • je hebt kennis van en ervaring met Methodisch Patiëntgericht Zorgverlenen
 • je hebt ervaring met opvang en verplegen van zieke neonaten
 • je bezit up-to-date vakkennis, ook wat betreft nieuwe ontwikkelingen
 • je werkhouding is positief en actief, waarbij je kansen voor verbetering niet laat liggen
 • je kunt goed omgaan met de multiculturele patiëntenpopulatie van locatie Westeinde

Als medewerker bij Stichting Medisch Centrum Haaglanden en Bronovo-Nebo werk je met patiënten, goederen, geld en/of vertrouwelijke gegevens. Daarom vindt aanstelling plaats onder voorbehoud van het overleggen van een gunstige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Arbeidsvoorwaarden
 • een jaarcontract van 32 tot 36 uur per week
 • arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen
 • een energiek werkklimaat waarin patiëntgerichtheid en collegialiteit centraal staan
 • een breed en multicultureel werkveld, wat zorgt voor veel afwisseling
 • een organisatie die zich richt op verbetering in constructieve sfeer
 • interessante extra's, zoals een fietsproject, kinderopvang in eigen kinderdagverblijf, eindejaarsuitkering en premiekorting op verzekeringen

Salaris
Het salaris, is afhankelijk van opleiding en ervaring, ingedeeld in FWG 50; max. van € 3.264,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jessica Coppens, zorgmanager, tel: 070-3302880.

Meer informatie over Stichting MCH en Bronovo-Nebo vind je op www.mchaaglanden.nl. Wil je eerst ontdekken hoeveel je toekomstige collega’s al voor elkaar hebben gekregen? Kijk dan op www.werkenbijhetmch.nl.

Solliciteren
Heb je interesse? Reageer dan via onze sollicitatiepagina. We streven ernaar je binnen twee weken na het sluiten van de vacature te berichten over de status van je sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten