woensdag 25 maart 2015

IC-Verpleegkundige bij Alrijne ZorggroepHet Diaconessenhuis Leiden en Rijnland Zorggroep (Rijnland Ziekenhuis en de verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn) zijn sinds 1 januari 2015 gefuseerd. Samen vormen zij Alrijne Zorggroep.

Voor het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp zijn vacatures ontstaan voor de functie van:

IC-Verpleegkundige m/v


24-36 uur per week (66,67 -100%)


Wie zijn wij?
De Intensive Care afdeling is op twee locaties van Alrijne Zorggroep gevestigd:
  • Op locatie Leiden is de IC/CCU een samengevoegde afdeling met 6 CCU/Eerste Harthulp-bedden en 6 IC bedden en ongeveer 45 medewerkers.
  • Op locatie Leiderdorp  bestaat de IC uit 12 operationele bedden voor patiënten met een zorgbehoefte op niveau 2, waarvan 10 beademd (logistiek 14 bedplaatsen), uiterst moderne apparatuur waar gebruik gemaakt wordt van (gedigitaliseerde) geavanceerde technieken.
  • Uitdagingen zijn te vinden in alle voorkomende ziektebeelden en in de hectiek en dynamiek van een IC-afdeling met een gemoedelijke en fijne sfeer;
  • Het IC team heeft een primaire functie in het SIT team en maakt onderdeel uit van het reanimatieteam;
  • Er bestaat een nauwe samenwerking tussen de voorwacht van de IC-artsen, de IC-verpleegkundigen en de closed format achterwacht van intensivisten;
  • Er zijn vier practitioners waaronder twee ventilation practitioners, een circulation- practitioner en een renal practitioner.
  • De afdeling wordt op basis van duaal management aangestuurd.

Wat ga je doen?
Als IC verpleegkundige heb je een primaire functie in het SIT team en maak je deel uit van het reanimatieteam. Er bestaat een nauwe samenwerking tussen de voorwacht van de IC-artsen, de IC-verpleegkundigen en de closed format achterwacht van intensivisten. Ee afdeling wordt op basis van duaal management aangestuurd.

Wij zoeken jou!
Een gedreven collega die in het bezit is van het diploma IC, in staat is leerlingen te begeleiden, goed in teamverband kan samenwerken en een actieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de afdeling.

Wij bieden:
  • Een salaris in FWG 55 van de CAO-Ziekenhuizen (max. € 3.664,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Meer weten over de functie IC-verpleegkundige?
Nadere informatie over de afdeling en de functie kunt u verkrijgen bij Dick Streefkerk, leidinggevende intensive care unit, telefoon 071 – 58 28796

Solliciteren op de vacature IC-verpleegkundige?
Laat je cv en motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Vermeld bij je sollicitatie het vacaturenummer: 15AR020

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten