dinsdag 31 maart 2015

Teamleider Artikel & Leveranciersbeheer bij Sligro Food GroupTeamleider Artikel & LeveranciersbeheerDit ga je doen:
Als Teamleider Artikel & Leveranciersbeheer bij de unit Bedrijfsbureau Inkoop van Sligro Food Group stuur je een team van 8 medewerkers aan. Dit team ontzorgt en verzorgt vanuit een nauwe ketensamenwerking de gehele afdeling Inkoop & Assortimentsmanagement onder meer met het voeren van het artikelbeheer (ruim 60.000 food- en aan food gerelateerde non-foodartikelen) en het deels daarbij behorende leveranciersbeheer (ca. 2.000). In deze functie heb je dagelijks te maken met het verzamelen, beheren en publiceren van artikel gerelateerde stamdata ten behoeve van alle Sligro Food Group verkoopkanalen.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie:
  • Je bent verantwoordelijk voor de processen verzamelen, opnemen, muteren en verwerken van een grote hoeveelheid artikel- en leveranciergegevens in samenwerking met leveranciers en branche gerelateerde dataportals;
  • Je zorgt samen met je team voor het beheer, verwerken van alle mutaties van nieuwe en bestaande artikel- en leveranciersgegevens;
  • Je onderhoudt contacten met leveranciers, dataportals en andere branche gerelateerde organisaties omtrent artikelinformatie;
  • Je bent verantwoordelijk voor de aansturing, coaching en werkverdeling van je team, bestaande uit Administratief Inkoop Assistenten en Datacoördinatoren;
  • Je signaleert verbeteringen en geeft hier passende opvolging aan, veelal samen met andere afdelingen en vaak in projectvorm;
  • Je rapporteert aan het Hoofd Bedrijfsbureau Inkoop.

Ben jij die Teamleider die een duidelijke balans heeft tussen passie voor data, proces en mens?
Wij zoeken iemand met minimaal een afgeronde HBO of universitaire opleiding bedrijfskunde, of bedrijfseconomie, informatica of andere technische studierichting. Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring als Teamleider in een vergelijkbare rol. Je hebt veel affiniteit met het op juiste manier verwerken van grote hoeveelheden data en het verbeteren van processen. Je kunt goed omgaan met verandering en bent analytisch zeer sterk. Je bent een vanzelfsprekende gesprekspartner voor de business op verschillende niveaus en staat stevig in je schoenen. Stressbestendigheid en proactief zijn zitten in je natuurlijke aard. Je bent woonachtig in de omgeving van Veghel of bent bereid om je daar te vestigen.

Competenties:
Resultaatgerichtheid, klantgericht samenwerken, initiatief nemen, probleemoplossend vermogen, communiceren, plannen en organiseren, aansturen van andere.

Werken bij Sligro:
Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de markt van de etende mens. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel (Sligro en Van Hoeckel) en bij Foodretail als groothandel en detaillist (EMTÉ supermarkten). Ons centrale distributiecentrum en hoofdkantoor zijn gevestigd in Veghel.

Primair klantgerichte activiteiten vinden plaats in de bedrijfsonderdelen, terwijl alles achter de schermen centraal wordt aangestuurd. Centraal waar het kan, decentraal waar het moet, is onze filosofie. Alleen daar waar het niet wenselijk of mogelijk is werken wij met individuele systemen en processen. Hiermee wordt enerzijds maximale synergie gerealiseerd en anderzijds geeft het focus op de klant en de marktsituatie per bedrijfsonderdeel.

Wij streven ernaar een constant en beheerst groeiende kwaliteitsonderneming te zijn voor al onze stakeholders. Over het jaar 2014 is een groepsomzet gerealiseerd van € 2,57 miljard met een nettowinst van € 69 miljoen. Het gemiddeld aantal personeelsleden op fulltime basis bedroeg ruim 5.800. De aandelen van Sligro Food Group staan genoteerd in de Midcap van Euronext Amsterdam.

Onze afdeling Inkoop & Assortimentsmanagement is verantwoordelijk voor het formuleren, implementeren en realiseren van het inkoop- en assortimentsbeleid waarmee wordt voldaan aan de strategische doeleinden van onze organisatie. Voor de uitvoering hiervan richt de afdeling zich o.a. op de inkoop- en assortimentsmanagementactiviteiten van alle productgroepen binnen Sligro Food Group.

Sligro Food Group zet de komende jaren volop in op de verdere ontwikkeling van e-commerce (platformen) en logistieke ketenoptimalisatie. Ook wettelijke ontwikkelingen met betrekking tot artikelinformatie spelen daarbij een belangrijke rol. Dit alles natuurlijk in het perspectief van onze klant.

Om deze ambities te realiseren, investeert SFG fors in masterdatamanagement met nieuwe systemen, deels nieuwe processen en in de kwaliteit en kwantiteit van de daarbij behorende functies.

Hierbij werkt de teamleider Artikel- & Leveranciersbeheer naast de afdeling Inkoop & Assortimentsmanagement o.a. nauw samen met afdelingen als Dataprocessen en Supply Chain Management, waar voor een belangrijk deel de systeem- en procesontwikkeling plaatsvindt en met de diverse (externe) ketenpartners.

Interesse?
Ben jij die gepassioneerde Teamleider die wij zoeken? Solliciteer dan nu via onze sollicitatiepagina en sluit je motivatie en CV bij.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met recruiter Nikkel Abbing op telefoonnummer 06 - 53606491. Wil je aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure bel dan met 0413 – 370929

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten