maandag 30 maart 2015

Electronics Engineer bij ATAG Heizungstechnik GmbH



Wil jij werken als ELECTRONICS ENGINEER bij de Kampioen van Nederland - ATAG Verwarming - en onderdeel gaan uitmaken van het prijswinnende ontwikkelingsteam?

Wij maken graag kennis met de Kampioen onder de Electronics Engineers.


Wanneer jij samen met je collega's verantwoordelijk wil zijn voor het ontwikkelen van nieuwe onderscheidende ATAG producten van uitstekende kwaliteit, dan is dit jouw functie!

Met als doel ook in 2015 voor het 7e jaar als 'Best Getest' door de Consumentenbond gekozen te worden.

Electronics Engineer



ATAG Verwarming Nederland B.V. is al 66 jaar lang een A-merk in Nederland als fabrikant en leverancier van hoogwaardige cv-toestellen en zonne-energiesystemen. Een organisatie, die - volgens de Consumentenbond - al 6 jaar de beste cv-ketel van Nederland levert. Een nog niet eerder vertoonde prestatie!

ATAG Verwarming bedient hiermee zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Deze prijswinnende cv-ketels worden in Nederland en inmiddels in vele Europese landen verkocht. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Gelderse Lichtenvoorde waar ruim 200 medewerkers zich inzetten voor de ontwikkeling, fabricage, service en verkoop van de producten.

ATAG Verwarming is te typeren als een platte en informele organisatie waar meedenken en ondernemerschap nog worden gewaardeerd. Onze mensen maken allemaal onderdeel uit van de warme, passievolle 'familie' waar vakmanschap een heel belangrijke rol speelt.

Sinds 2014 maakt ATAG Verwarming deel uit van Ariston Thermo Group, een wereldspeler op het gebied van verwarming en warmwaterbereiding. Wereldwijd - in meer dan 150 landen - worden 7,2 miljoen producten verkocht; Ariston Thermo heeft 6.600 medewerkers, kent 46 eigen vestigingen en 7 vertegenwoordigingen in 31 landen. Kortom; ATAG Verwarming is een groeiend, financieel gezond en wereldwijd opererend bedrijf met volop kansen voor jouw toekomst!

Afdeling Ontwikkeling / R&D
ATAG Verwarming vindt innovatie erg belangrijk; sterker nog, innovatie is de drijfveer bij het ontwikkelen van producten. Innovatie begint op de afdeling Ontwikkeling/R&D; zij zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen, testen en keuren van cv-toestellen en aanverwante producten. Het team bestaat uit 13 sterk betrokken engineers die werken in de disciplines projectleiding, elektronica, constructie, testlaboratorium en prototypebouw.

De kracht van het Ontwikkelings-/R&D team wordt bepaald door de gezamenlijke gedrevenheid een hoogwaardig product te ontwikkelen waarbij jij met je individuele kwaliteiten een belangrijk rol gaat spelen. Efficiency en performance zijn hierin bepalend. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bestaande technologieën, die geïntegreerd worden in nieuwe warmteoplossingen. Ook de bestaande producten worden continu verbeterd en geschikt gemaakt voor alle groei- en kernlanden. Hierbij ligt continue de focus op kostprijsverlaging ofwel Value Engineering.

Functie-inhoud:
  • Als Electronics Engineer ben je verantwoordelijk voor alle producten die binnen dit segment vallen. Hiertoe behoren de regelingen binnen een cv-ketel, maar ook bijvoorbeeld thermostaten en cascaderegelingen. Ook sensoren behoren tot het werkgebied;
  • Je bent over een breed werkgebied actief in het opstellen van specificaties tot en met de uiteindelijke testen van onderdeel-, componenten- en systeemgroepen. Hiermee is het werk veelzijdig en bovendien bevordert deze manier van werken een grote mate van betrokkenheid bij het te ontwikkelen product. Dit laatste is ook juist de kracht van het Ontwikkelings-/R&D team van ATAG Verwarming;
  • De werkzaamheden worden uitgevoerd op een procesmatige wijze binnen projectteams die werken aan nieuwe (sub)systemen en of compleet nieuwe toestellen. Daarnaast voer je als Electronics Engineer kleinschalige projecten zelfstandig uit. Dit betreft bijvoorbeeld wijzigingen binnen een subsysteem.

Wij vragen
  • Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond (Elektronica, Technische Bedrijfskunde);
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt kennis van de markt in de vorm van technologische ontwikkelingen;
  • Je bent doortastend en resultaatgericht;
  • Je hebt ervaring met het werken in multidisciplinaire teams en werkt goed met anderen samen om de teamdoelen te bereiken;
  • Je kunt je eigen werk goed structureren en bent in staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden.

Arbeidsvoorwaarden
ATAG Verwarming biedt een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt vastgesteld op basis van achtergrond en ervaring. ATAG Verwarming vindt het belangrijk dat haar medewerkers in staat worden gesteld zich verder te ontwikkelen. Zij faciliteert daarom opleidingen en moedigt persoonlijke groei aan.

Solliciteren
Laat je cv onder vermelding van de vacature achter op onze sollicitatiepagina tav Mevr. Astrid de Hoog. Een motivatiebrief is niet nodig!

Als je C.V. daar aanleiding toe geeft, bespreken we je motivatie liever face to face en nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Meer informatie omtrent de functie kun je inwinnen bij Manager R&D, Gideon Blij, telefoonnummer: 06-2070 5193.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten