vrijdag 27 maart 2015

Agile Tester bij TransFollow



DE TRANSPORTWERELD STAAT VOOR GROTE VERANDERINGEN OP HET GEBIED VAN COMMUNICATIE EN EFFICIENCY EN JIJ KUNT DAAR SAMEN MET ONS EEN SLEUTELROL IN VERVULLEN.


In 2015 staat de lancering van een aantal zeer belangrijke uitbreidingen van onze digitale producten op stapel (zie www.transfollow.nl).

Daarom wil het TransFollow team zich versterken met een Devops engineer voor dit product. Een Devops engineer die een actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van TransFollow en daarbij een echte ‘teamplayer’ is.

Beurtvaartadres is een onafhankelijke dienstverlenende organisatie voor iedereen die betrokken is bij het transport van goederen.
Dit vindt plaats door het faciliteren van de logistieke keten in het onderling uitwisselen en bewaren van gegevens over logistieke transacties. Transactiekosten kunnen hiermee sterk verlaagd worden. Met als grote voorbeeld de ontwikkeling van het platform Transfollow wordt kennis, gebruiksvriendelijke oplossingen en producten beschikbaarbaar gesteld.

TransFollow heeft een vacature voor een


Agile Tester



Functieomschrijving Agile Tester:
Als tester maak je onderdeel uit van het agile ontwikkelteam. Je helpt bij het definiëren en realiseren van testscripts en voert deze en andere testen uit om tot een kwalitatieve beoordeling van het te testen object te komen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het afstemmen van de testplannen met de stakeholders en fungeert als sparringpartner voor het ontwikkelteam en de Manager Technology op het gebied van testen.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de volgende resultaatgebieden:

Testbeheer:
  • Je draagt zorg voor het testen van nieuwe functionaliteiten en releases van digitale producten, online diensten en websites;
  • Je stelt testscripts/testcharters en testbeschrijvingen op en draagt daarbij zorg voor een goede afstemming met de betreffende product owner;
  • Je voert (keten) testen, unittesten, acceptatietesten en regressie testen uit;
  • Je rapporteert testresultaten aan het betreffende ontwikkelteam en draagt zorg voor een juiste vastlegging;
  • Je adviseert het betreffende ontwikkelteam over de marktgereedheid van nieuwe functionaliteiten en probleemoplossingen.

Advies:
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over functionele en technische verbeteringen van de digitale producten en online diensten aan de Manager Technology;
  • Je adviseert de Manager Technology over de (internationale) ontwikkelingen in het testen en maakt voorstellen om het testproces structureel te verbeteren (kwalitatief en kwantitatief);
  • Je denkt actief mee over de Enterprise software architectuur.

Jouw profiel ziet er als volgt uit:
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als applicatie en/of softwaretester (bij voorkeur in het logistieke domein);
  • Ervaring met Agile Testing;
  • Ervaring met het opzetten van o.a. automatische testen;
  • Bij voorkeur ben je gecertificeerd Agile Tester/gecertificeerd scrum ontwikkelaar;
  • Je hebt ervaring met Agile TMAP, SOAP UI, JAVA eclipse/JMET/JUNIT, JIRA/ZEPHYR;
  • Je hebt een goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Je beschikt over competenties als initiatiefrijk, nauwkeurig en gedetailleerd, gedisciplineerd en bent een goede teamplayer.

Wat bieden wij?
In een bijzonder prettige werksfeer maak je deel uit van een vooruitstrevend team en organisatie, waarbij er volop mogelijkheden zijn om met de organisatie mee te groeien en ontwikkelen. Naast een marktconform salaris bestaat er de mogelijkheid om een interessante eindejaarsbonus te behalen, kennen wij een interessante pensioenregeling, een goed en degelijk verzekeringspakket voor onze werknemers, 24 vakantiedagen op jaarbasis en alle middelen welke nodig zijn om je functie goed uit te kunnen voeren.

Interesse en informatie:
Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Laat dan je cv en motivatie achter op onze sollicitatiepagina.
Heb je behoefte aanvullende informatie, dan kun je terecht bij onze recruiter Camille van Teeseling, camille@dpo2-mr.nl of 06-53155409.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten