dinsdag 24 maart 2015

Productieleider bij BerkvensBerkvens is een modern en succesvol productiebedrijf, dat deursystemen produceert. Het productieproces kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering. Het bedrijf biedt klanten een totaaloplossing die kan beginnen met inmeten en eindigt met monteren op de bouwplaats. Productiebatches kunnen variëren van 1 unieke deur tot grote aantallen complexe deursystemen. Aansturing van deze hightech productieomgeving is dan ook gebaseerd op continue verbetering en ketenintegratie. Dat vraagt van onze mensen in de productie samenwerken, professioneel handelen en resultaten behalen.

Berkvens te Someren heeft een vacature! In ons veelzijdige productieproces zijn wij momenteel op zoek naar een:

Productieleider


Met passie voor techniek, hart voor mensen en drive voor verbetering


Functieomschrijving Productieleider
Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor de aansturing van je team van circa 30 medewerkers. Je zorgt, samen met je team, voor de juiste kwaliteit, optimale bezettingsgraad en realisatie van de gevraagde levertijden. Daarnaast maak je deel uit van het productiemanagementteam, dat op een moderne manier projecten coördineert op het gebied van Lean Manufacturing en iPM (integraal performance management). Jij bent de spil in deze verbeteringen.

Als Productieleider voldoe je aan het volgende profiel
Wij zijn op zoek naar kandidaten met een HBO werk- en denkniveau (WTB, technische bedrijfskunde), die zich thuis voelen in een moderne productie omgeving en die samen met leidinggevenden en collega productieleiders vorm en inhoud geven aan het proces van continue verbetering en optimaliseren van processen. Je kunt medewerkers binnen het team meenemen in alle veranderingen. Je wordt uitgedaagd om actiegericht mee te denken. Ideeën worden op prijs gesteld en initiatieven worden aangemoedigd.

Berkvens biedt
Berkvens is een modern en succesvol bedrijf, waarbij concepten zoals Continue Verbeteren, Duurzaamheid en Beter Bouwen geen loze kreten zijn. In al deze aspecten willen wij koploper zijn.

Koploper zijn kan alleen als wij ook onze medewerkers ruimte geven en coachen en sturen in hun ontwikkeling. In je rol als sr. teamleider/ productieleider krijg je daardoor de kans jezelf continue te ontwikkelen en tevens een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van je team.

Interesse in deze uitdagende vacature?
Stuur je brief met motivatie en CV voor 8 april via onze sollicitatiepagina t.a.v. mw. Gerrie van Deventer.

Voor meer informatie over de functie kun je ook telefonisch contact met haar opnemen, op telefoonnummer 0493-499143.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Productie Leider, Hoofd Productie, Teamleider Productie, Chef Productie, Leidinggevende


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten