woensdag 25 maart 2015

Maintenance Engineer bij PWN



PWN (hoofdkantoor te Velserbroek) is een non-profit organisatie. Jaarlijks wordt ruim honderdzes miljoen kubieke meter drinkwater aan bijna 780.000 particulieren, bedrijven en instellingen in de provincie Noord-Holland tegen kostprijs geleverd. Waterzuivering vindt plaats in waterfabrieken te Andijk, Bergen, Heemskerk en Wijk aan Zee, en in de duinen. Daarnaast beheert PWN in opdracht van de provincie ruim 7.334 hectare aan natuurgebieden tussen Zandvoort en Bergen. De Kennemerduinen en het Noordhollands Duinreservaat genieten bescherming als Natura 2000-gebied. De gebieden worden beheerd volgens de Barometer Duurzaam Terreinbeheer (niveau Goud) en krijgen ca. zes miljoen keer per jaar bezoek. Kijk ook op www.pwn.nl.

PWN zoekt voor het team Installatiebeheer van de sector Drinkwater een:

Maintenance Engineer



Wat verwachten wij van een Maintenance Engineer?
Als Maintenance Engineer draag je zorg voor de lange termijnvisie op onderhoud, vervanging en nieuwbouw van drinkwaterinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verbetering en beheer van de onderhoudsconcepten. Je analyseert op systematische wijze incidenten, storingen, wettelijke voorschriften en costdrivers.

Wat heb je daarvoor nodig?
Je hebt een HBO kennis-, werk- en denkniveau op het vakgebied werktuigbouwkunde aangevuld met relevante kennis van onderhoudsconcepten (RCM) en assetmanagement. Je hebt conceptueel denkvermogen en kan systematisch analyseren, verder heb je affiniteit met SAP-PM, onderhoud en installatiebeheer. Je schriftelijke vaardigheden staan op een kwalitatief hoog peil. Ervaring op het gebied van onderhoud en RCM is een pré.

Je bent in staat om zelfstandig je werk uit te voeren en stelt daarbij de juiste prioriteiten. Daarnaast ben je een teamplayer, flexibel en resultaatgericht.

Wat biedt PWN je?
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. Het bruto jaarinkomen bedraagt maximaal € 58.380,- . Maar bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega's en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Waar kom je te werken?
Het team installatiebeheer is onderdeel van de sector Drinkwater van PWN en verantwoordelijk voor de instandhouding van de installaties t.b.v. de water winning, zuivering en het verpompen van drinkwater volgens asset management principes. Voor de komende jaren willen we nog meer inzicht krijgen in onze installaties op het gebied van de onderhoudstatus, vervangingstermijn en criticaliteit op ons zuiverings- en leveringsproces. Zodat we een betrouwbare voorspelling kunnen doen op een meerjaren onderhoud en vervangingsplan.

Ben je geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie contact op met Ron Blok, teamleider Installatiebeheer, telefoon 06-12998104. Ben je geïnteresseerd dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Je kunt direct solliciteren via het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Maintenance Engineer Velserbroek, Onderhoudsmonteur, Storingsmonteur, Mechanic, Installatiemonteur, Techniek, Technisch Professional, Werktuigbouwkundige, Assetmanagement, Noord-Holland


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten