vrijdag 20 maart 2015

QA Compliance Coördinator bij Abbott NutritionAbbott heeft een bijzondere missie: Improve people’s lives. Wereldwijd vertrouwen miljoenen mensen op onze medicijnen en behandelmethoden. En we werken voortdurend aan verbetering en vernieuwing. Elk van onze 70.000 medewerkers draagt daar een steentje aan bij, ieder vanuit een eigen expertise. In Nederland zijn circa 1.800 mensen werkzaam in productie, logistiek, research & development, marketing en verkoop, verspreid over 10 vestigingen.

Abbott Nutrition, een zelfstandige divisie van Abbott B.V., biedt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt. Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink- en sondevoeding voor kinderen.

Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij, vanwege vervanging, voor onze vestiging in Zwolle op zoek naar een:


QA Compliance Coördinator 0.9 FTETaken en verantwoordelijkheden:
De afdeling QA Compliance is verantwoordelijk voor het onderhouden en versterken van verschillende onderdelen van het kwaliteitsmanagement systeem. Het documentatiesysteem, de voedselveiligheids- en laboratoriumkwaliteitssystemen, de interne en externe auditprogramma’s, het pest control programma en de relaties met wet- en regelgevende overheden worden door deze groep beheerd. In deze functie rapporteer je aan de QA Compliance Manager.

De QA Compliance Coordinator ontwikkelt en bewaakt kwaliteitsmanagement systemen in lijn met relevante wet- en regelgeving. Je doet beleidsvoorstellen en implementeert nieuw beleid op projectmatige wijze in de organisatie. Een ander belangrijk deel van je takenpakket is het uitvoeren van interne audits en het begeleiden van externe audits van verschillende overheden, instanties en interne toezichthouders. Je coördineert en implementeert verbeteracties en levert rapportages ten behoeve van het management.

Vereiste opleiding en kennis:
Je beschikt over een opleiding op HBO of WO niveau in de richting van chemie, levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar. Je hebt minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring. Je hebt kennis van en ervaring met kwaliteitszorgsystemen ( HACCP, ISO 9001, ISO 22000, ISO 17025, GMP+,FSA) en levensmiddelenwetgeving. Je hebt een klant- en servicegerichte houding en de vaardigheid met het spanningsveld tussen verwachtingen en mogelijkheden om te gaan.

Competenties: Je beschikt over de volgende competenties: analytisch denkvermogen, plannen en organiseren, resultaatgerichtheid, organisatiebewustzijn en overtuigingskracht.

Abbott biedt een afwisselende, uitdagende en internationale functie in een dynamische en aangename werkomgeving. Bij onze organisatie kun je rekenen op uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige werksfeer, een persoonlijk groeiplan, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en goede carrièreperspectieven.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:
Erik Hogenkamp, QA Compliance Manager, tel. 038-4279717.

Voel je aangesproken tot deze baan met betekenis en herken je jezelf in het geschetste profiel, maak je interesse dan vóór 31 maart 2015 kenbaar en reageer direct via onze sollicitatiepagina.

Een werkgever met gelijke kansen, Abbott verwelkomt diversiteit in personeel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten