dinsdag 31 maart 2015

E-Commerce Manager bij MeduxWil jij werken in een mensgerichte organisatie en heb jij een klantgerichte instelling?


Medux is de overkoepelende naam van een groep bedrijven die samen de leidende leveranciers en dienstverleners op het gebied van revalidatie- en zorghulpmiddelen zijn. Wij bieden een positieve bijdrage aan de zelfstandigheid, verzorging en levensvreugde van mensen met een functiebeperking. Wij wijzen graag de weg in de veranderende wereld van de zorg. Zowel consumenten als zorgprofessionals kunnen bij ons terecht.

Wil jij deel uitmaken van ons ambitieuze team van medewerkers? Voor onze locatie in Utrecht zijn wij op zoek naar een:

E-Commerce Manager


(40 uur per week)


Functie:
Als E-Commerce Manager ben je verantwoordelijk voor de omzet en conversie van de webshop en andere online kanalen. Je bewaakt de groei en winstgevendheid van de online verkoop en identificeert nieuwe business kansen. In samenspraak met marketing en verkoop zorg je voor een gebruiksvriendelijke en attractieve webshop en optimaliseer je functionaliteiten, content en promoties.

Je verzorgt doordachte analyses en bereid verbetervoorstellen voor om de doelstellingen te behalen. In overleg met collega’s zorg je voor een effectieve inzet en ontwikkeling van alle media en online campagnes om de traffic en conversie naar de webshop te vergroten.

Je werkt nauw samen met Verkoop, Marketing en IT collega’s. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, kan mensen meekrijgen in de organisatie en je kan goed met verschillende krachtenvelden omgaan. Je rapporteert aan de Business Unit manager Retail.

Werkzaamheden
 • Ontwikkelen van een overkoepelende lange termijn strategie voor E-commerce;
 • Leiding geven aan een verdere professionaliseringslag;
 • Online omzet verhoging via traffic en conversie maximalisatie;
 • Het initiëren van nieuwe initiatieven en online business models;
 • Het coördineren van het ontwerp-, bouw- en testtraject van (nieuwe) webshop functionaliteiten en e-commerce projecten;
 • Je levert een bijdrage bij het opzetten en uitbouwen van CRM.

Profiel
 • Minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding met commerciële raakvlakken;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in E-Commerce bij een Retail formule (met leidinggevende ervaring);
 • Je hebt bewezen resultaten op het gebied van beleid, ontwikkeling en implementatie van E-Commerce visie;
 • Je doorziet vanuit jouw ervaring de do's en don’ts in de samenwerking tussen ICT, marketing en commercie;
 • Online marketing en sales vormen in jouw aanpak één geheel en je hebt het vermogen om E-Commerce op zelfstandige wijze verder uit te bouwen binnen de organisatie en de belangrijkste stakeholders te overtuigen;
 • Goede kennis van databases (PIM), Content Management Systemen en E-Commerce platforms (bij voorkeur: Episerver, Joomla en Magento);
 • Uitstekende kennis van web analytics en ervaring met A/B en multivariate testen;
 • Ervaring en passie op usability gebied;
 • Sterk analytisch en resultaatgericht.

Aanbod
Bij Medux bieden wij jou een compleet aanbod. In dat aanbod zit een passend salaris, ruimte voor initiatief en nieuwe ontwikkelingen, interne opleidingsmogelijkheden en begeleiding en een goede pensioenopbouw. Daarnaast bieden we korting op diverse verzekeringen en een functie binnen een bedrijf met een lange termijn focus. De communicatielijnen zijn kort en de werksfeer binnen Medux is collegiaal en informeel.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling Marketing, op telefoonnummer: 06 - 12 29 73 94 of een e-mail sturen naar marketing@medipoint.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik dan hier en vul het sollicitatieformulier in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst


Trefwoorden: E-Commerce, Marketing, Retail, Commercieel, Commercie, Webshop, E-Marketing, Analytics, Content Management, Webtrends, Episerver, Joomla, Magento, Usability

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten