dinsdag 24 maart 2015

Medewerker Klantbezoek Bijzonder Beheer bij SNS Bank N.V.



SNS Bank NV heeft voor het Service Center Bijzonder Beheer een vacature voor een


Medewerker Klantbezoek Bijzonder Beheer



De functie
Als Medewerker Klantbezoek Bijzonder Beheer tref je regelingen met klanten van SNS Bank die meerdere maanden betalingsachterstand hebben op hun hypotheek. Je bezoekt deze klanten om hun problemen in kaart te brengen. Hierbij bespreek je de mogelijkheden om inkomsten en uitgaven met elkaar in evenwicht te brengen en de betalingsachterstand in te lossen. Je bent in staat om een goede inschatting te maken op basis van jouw kennis en ervaring met debiteurenbeheer. Je beschikt over goede analytische vaardigheden en een zakelijke inslag om de essentie van de problematiek van de klant te herkennen en hierbij de belangen van de bank niet uit het oog te verliezen.

Als Medewerker Klantbezoek vind je het een uitdaging om complexe dossiers aan te pakken. Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen. Met het brengen van slecht nieuws weet je goed om te gaan. Je communiceert helder, maar met gevoel.

Wij vragen
  • HBO werk- en denkniveau
  • In bezit van WFT Basis, WFT Hypotheken, WFT Vermogen
  • Actuele juridische kennis van regelingen en voorwaarden met betrekking tot veilingen, beslaglegging, faillissementsrecht en WSNP en algemene en bijzondere voorwaarden van de bank
  • Min. 3 jaar ervaring met beheer van hypotheekproducten en overige debetproducten
  • Buitendienst ervaring (kan ook in de sales) is essentieel

Competenties: Een van de belangrijkste competenties is LEF. Je durft je uit te spreken en geeft de ander, met respect, eerlijke feedback. Je verlegt grenzen en gaat voor een eenvoudige oplossing met de meeste impact voor de klant. Je pakt problemen structureel aan en gaat voor het duurzame resultaat. Je durft keuze te maken en je hebt een duidelijke focus. Je beschikt over een flexibele instelling en bent géén 9 tot 5 type. Tot slot ben je stressbestendig en doortastend.

Bijzonderheden:
  • Indien je niet beschikt over uitgebreide kennis en ervaring met hypotheken kom je niet in aanmerking voor een gesprek.
  • We zijn op zoek naar collega's voor de regio's Noord-Holland en Friesland e/o Groningen. Ben je niet woonachtig in deze regio's dan komt je niet in aanmerking voor deze functie.
  • Werkzaamheden in de avonduren is gebruikelijk vanwege klantbezoek.
  • Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wat krijg je van ons?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasjecultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Kijk hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Bijzonder Beheer
Op de afdeling Bijzonder Beheer worden betalingsachterstanden van particuliere relaties behandeld. Daarbij staat de behartiging van de belangen van de klant voorop. De medewerkers van de afdeling onderzoeken in samenwerking met de betrokken relatie wat de beste oplossing voor relatie en bank is. Daartoe worden de continuïteitskansen, de kredietbehoefte en de financieringsmogelijkheden beoordeeld en wordt - zo mogelijk - een traject uitgezet om de problemen op te lossen. Het kan ook zijn dat relaties in surséance van betaling en faillissement terechtkomen. De taak van de afdeling is dan om zekerheden van de bank zo goed mogelijk te gelde te maken respectievelijk de strop voor de bank zo klein mogelijk te laten zijn.

Meer weten?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken.
Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Caroline van Oppen, Senior Recruiter Interim, 06-12359703. Vragen over de functie kun je stellen aan Michiel Seegers, Afdelingshoofd Klantbezoek, 06-12634026.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten