vrijdag 27 maart 2015

(Junior) Productmanager bij Bevaplast BVBevaplast, gevestigd in Vaassen, is een ambitieuze en snel groeiende groothandel gespecialiseerd in sport en medische hulpmiddelen, zoals braces, sporttape, pleisters en verbanddozen. Het specialisme van Bevaplast is het ontwikkelen van private label assortimenten die zij leveren aan vooraanstaande retailers in West-Europa. Kenmerkend voor Bevaplast is het kleinschalige, jonge, ambitieuze team en het internationale karakter van de dagelijkse contacten. Speerpunten voor de komende jaren zijn zowel het verder uitbouwen van de online (sport)activiteiten als ook de rol van ketenregisseur.

Wij zijn op zoek naar een:

(Junior) ProductmanagerEen kandidaat met passie voor de retail die creativiteit en projectmanagement weet te combineren.


Functieprofiel
Bevaplast zoekt ter vervanging een nieuwe collega, die in nauw overleg met Sales en Inkoop, (complexe) klantvragen / ideeën omvormt naar pasklare maar vooral ook creatieve oplossingen op het gebied van opmaak en verpakkingen. Je onderhoudt veel contact en stemt veel af met de klant. Het betreft veelal projecten die onder tijdsdruk met de juiste kwaliteit moeten worden afgehandeld. Iedere detailafspraak met de klant moet kloppen ! Ook fungeer je als contactpersoon tussen klant en leverancier. Je legt verantwoording af aan de technisch manager.

Functie-eisen
  • minimaal HBO werk- en denkniveau
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • ervaring in verpakkingsmanagement en/of aansturen DTP heeft de voorkeur
  • affiniteit met sport/medische producten is een pre
  • goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal, bij voorkeur ook Duits

Aanbod
Bevaplast biedt een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en alle kans om jezelf te ontplooien. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Je standplaats is Vaassen.

Interesse?
Heb je interesse in deze positie en wil je meer informatie of ken je iemand die mogelijk in het profiel past en wellicht geïnteresseerd is, neem dan spoedig contact op met Harold Ezinga op 06-43629442. Wil je je belangstelling kenbaar maken, maak dan gebruik van de sollicitatiepagina.

De gesprekken met de consultants van TIB &Partners vinden plaats in Zutphen of Groningen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten