donderdag 9 april 2015

Accountmanager New Business bij CLB Groep B.V.De CLB Groep levert al bijna 35 jaar communicatie- en domotica-oplossingen voor de zorgsector. Daarnaast zijn we veelvuldig actief in de justitiële sector. De CLB Groep bestaat uit Sound Intelligence, CuraTec, Alegre Media Solutions, CLB Integrated Solutions B.V. en CLB B.V. Daarnaast werken we samen met geregistreerde partners. Met CLB heeft de zorgverlener één aanspreekpunt en contractpartner voor de hele systeemketen; van ontwikkeling, productie, installatie, integratie tot en met service en onderhoud. Daarnaast kan CLB als main contractor de volledige verantwoordelijkheid van het systeem op zich nemen en alle zorg uit handen nemen door het systeem te beheren en/of een gehoste oplossing te leveren. Op die manier ontzorgen wij de klant maximaal. Wij zorgen ervoor dat apparaten op een intelligentie manier met elkaar communiceren en functioneren waardoor zorgverleners en zorgontvangers informatie, berichten en alarmen ontvangen waarop zij kunnen vertrouwen. CLB is een duurzaam bedrijf en brengt kwalitatief hoogstaande producten op de markt waar we trots op zijn.

Sinds de oprichting in 1981 is CLB uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 135 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen die zich bevinden in De Rijp en in Raamsdonksveer.

Vanwege de groei van CLB in een groeiende markt zijn wij op zoek naar een ervaren

Accountmanager New BusinessMet een focus op zorginstellingen, met als speerpunt ziekenhuizen, geestelijke- en gehandicaptenzorg, ouderenzorg en verpleeghuizen, is de Accountmanager New business verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten. Tevens doe je zaken via partners (adviesbureaus of installateurs), waar je met een select gezelschap ook partnerships creëert.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een Accountmanager New Business met de kwaliteiten van een echte ‘hunter’, waarbij netwerken een belangrijke kwaliteit is. Je beschikt over ruime commerciële ervaring bij voorkeur vanuit een technische omgeving.

Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, met minimaal 10 jaar werkervaring behoren tot de basiseisen, evenals uitstekend ontwikkelde commerciële en communicatieve vaardigheden.

Wij zijn op zoek naar een collega die woonachtig is centraal in Nederland (regio Utrecht).

Wij bieden
Wij bieden een marktconforme vaste salariëring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder bieden wij je een inspirerende werkomgeving in een jong, modern bedrijf waar betrouwbaarheid, innovativiteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Voor meer informatie over CLB verwijzen wij je graag naar www.clb.nl

Voor meer inhoudelijke informatie:
Han Hagedoorn - Jamin
Sales Manager
0162 – 58 29 00

Sollicitaties kun je richten aan:
CLB Holding BV
Jessie van Roosmalen
Manager P&O
Sollicitaties kunnen worden gedaan door middel van het invullen van het sollicitatieformulier op onze website.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: accountmanager, verkoper buitendienst, verkoop, accountmanagement, acquisitie, acquisiteur, domotica, telefonie, communicatie zorg, commercieel,

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten