donderdag 9 april 2015

Functioneel Applicatiebeheerder bij Bevolkingsonderzoek Midden-WestDe bevolkingsonderzoeken naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd door vijf screeningsorganisaties.
Bevolkingsonderzoek Midden-West (BOMW) is de screeningsorganisatie die binnen Noord-Holland, Flevoland en Utrecht zorgdraagt voor de vroegtijdige opsporing van borst- , baarmoederhals- en darmkanker. Dit doen wij door het uitvoeren van kwalitatief hoogwaardig bevolkingsonderzoek met als doel gezondheidswinst te realiseren en sterfte terug te dringen. Met de start van het bevolkingsonderzoek darmkanker in januari 2014 is onze organisatie volop strategisch en operationeel in ontwikkeling. Dit vraagt medewerkers met elan die in een veranderende organisatie willen werken.

Per direct zijn wij op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste

Functioneel ApplicatiebeheerderEen creatieve en hands-on applicatiebeheerder voor diverse applicaties.


Binnen BOMW worden drie landelijke applicaties gebruikt. Ieder bevolkingsonderzoek heeft een eigen applicatie: IBOB (Informatiesysteem Bevolkingsonderzoek Borstkanker), CIS (Cervix Informatiesysteem Baarmoederhalskanker) en ColonIS (Coloninformatiesysteem Darmkanker). ScreenIT (informatiesysteem Darmkanker). ScreenIT is generiek opgezet om op den duur geleidelijk ook de bevolkingsonderzoeken borstkanker en baarmoederhalskanker te gaan ondersteunen.

De applicatiebeheerder is verantwoordelijk voor de continuïteit en functionaliteit van diverse applicaties zoals IBOB, CIS, ScreenIT, Topdesk, Exact Synergy en Exact Globe. Je bent het 2e-lijns aanspreekpunt en zorgt voor het dagelijks incidentbeheer voor gebruikers van de applicaties. Je identificeert oorzaken en lost de meest voorkomende technische problemen op. Je identificeert oorzaken en lost de meest voorkomende technische problemen op. Je richt je op het optimaliseren van processen en je vertaalt deze naar de applicaties. Belangrijk hierbij is dat de continuïteit van de organisatie en het adequaat gebruik van de systemen gewaarborgd is en dat gebruikers optimaal worden ondersteund. Je verzorgt opleiding en instructie voor de gebruikers van de applicaties en introduceert nieuwe functionaliteiten. M.b.t. de applicaties formuleer je voorstellen tot aanpassingen van de functionaliteit en brengt deze in bij het landelijk change-overleg. In landelijk verband ben je betrokken bij de acceptatietesten van nieuwe releases. Je beheert de standaard output, regionale tabellen en stamgegevens. Je maakt rapportages met behulp van SQL-queries. Je voert koppelingen uit met bijvoorbeeld de Nederlandse Kanker Registratie en Palga. Ook ben je verantwoordelijk voor het account- en bevoegdhedenbeheer.

Wij zoeken:
Je bent een pro-actieve en tactvolle applicatiebeheerder. Hiernaast ben je analytisch sterk en in staat om problemen snel te doorgronden en verbanden te leggen naar management processen. Je stelt prioriteiten, weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en ook in hectische perioden weet jij het overzicht te behouden Ook kun je goed schakelen tussen de verschillende niveaus binnen de organisatie. Collega’s vinden jou dienstverlenend, gedreven en enthousiast.

Wij vragen:
Je hebt hbo werk- en denkniveau en hebt aantoonbare kennis en ervaring met het testen en analyseren van maatwerkapplicaties en de daarbij behorende databases. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als applicatiebeheerder. Ervaring met zorgapplicaties (PACS/EPD) is een pré. Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met SQL. Je beschikt over een sterk analyserend vermogen en hebt een klantgerichte instelling.

Bevolkingsonderzoek Midden-west biedt:
Een interessante functie in een lerende organisatie met een belangrijke maatschappelijk doelstelling. Het is een fulltime functie van 36 uur per week of minimaal 32 uur per week. In eerste instantie wordt een jaarcontract geboden. Het salaris is op basis van FWG 50, CAO-Ziekenhuizen (maximaal € 3.264). Bevolkingsonderzoek Midden-West kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvergoeding.
Gelet op de ligging van het hoofdkantoor wordt gestimuleerd om met het openbaar vervoer te reizen.

Reactie
Voor nadere inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met team ICT bereikbaar onder telefoonnummer 020 4096600.
Voor vragen met betrekking tot de procedure kun je contact opnemen met Melanie van Straaten, Adviseur P&O, onder telefoonnummer 020 4096683.

Je sollicitatie voorzien van een korte motivatiebrief en recent CV ontvangen wij graag voor 23 april 2015 via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten