woensdag 8 april 2015

Allround medewerker Milieu Fysieke Leefomgeving bij Gemeente Hof van TwenteAllround medewerker Milieu Fysieke Leefomgeving


(1 fte, 36uur per week)
(voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling)


De Gemeente Hof van Twente is een jonge en dynamische gemeente met ongeveer 35.000 inwoners gelegen in het groene hart van Twente. De gemeente bestaat naast een uitgestrekt buitengebied uit de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. Hof van Twente heeft ongeveer 250 medewerkers in dienst.

Bij de afdeling Publiekscentrum, het centrum van alle dienstverlening aan de individuele klant/ burger, zijn wij binnen het team Fysieke Leefomgeving op zoek naar een allround medewerker Milieu Fysieke Leefomgeving.

Functie
In deze functie informeert en adviseert u de klant op het terrein van fysieke leefomgeving met als specialisatie het taakveld Agrarisch Milieu. U vraagt door op de klantvraag en adviseert de klant op basis van inhoudelijke kennis. U voert casemanagement en behandelt complexe vergunningaanvragen op het terrein van milieu met de daarbij behorende milieukundige aspecten zoals initiëren en beoordelen van onderzoeken, metingen en milieueffectrapportages en stelt daarvoor de beschikking op. Tevens stelt u beleidsregels- en nota’s op en ondersteunt inzake handhaving, juridische procedures en complexe projecten. Daarnaast bent u aanspreekpunt voor ondernemers.

Profiel
U heeft een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur blijkend uit een afgeronde opleiding milieukunde of een soortgelijke opleiding. Gelet op de werkzaamheden is kennis en ervaring op het betreffende taakveld gewenst.

Naast de kerncompetenties klantgericht, resultaatgericht en samenwerken, zijn de volgende competenties voor deze functie van belang:
  • communicatief vaardig
  • alert
  • analyseren
  • flexibiliteit
  • stressbestendigheid

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een ambitieuze, veranderende organisatie met goede arbeidsvoorwaarden. De functie is geïndiceerd in salarisschaal 9, max. € 49.500 bruto per jaar op basis van een 36-urige werkweek (loonpeil 1 april 2015).

Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer M.J.M. Aalbrecht, afdelingsmanager Publiekscentrum (0547 – 85 85 85).

Heeft u belangstelling voor deze functie? Richt dan uw sollicitatie aan het college van burgemeester en wethouders uiterlijk 22 april 2015, onder vermelding van het vacaturenummer 539508, via het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Medewerker Milieu Fysieke Leefomgeving Goor, Milieu Specialist, Vergunningverlener, Adviseur, Casemanager, Overheid, Milieukundige, Overijssel


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten