donderdag 9 april 2015

Business Intelligence Rapportage Specialist bij SNS Bank N.V.Lever jij graag een bijdrage in het ontwerpen en onderhouden van managementrapportages? Heb jij ervaring met business intelligence methodes en applicaties? Dan zoeken wij jou!


Business Intelligence Rapportage SpecialistDe functie
Als Business Intelligence Rapportage Specialist analyseer, ontwerp en onderhoud je de rapportages binnen de kaders zoals gesteld door het Business Intelligence Competence Center.

Je werkt nauw samen met analisten, business controllers en andere opdrachtgevers binnen de business en met collega’s binnen de andere decentrale business teams en overige BICC teams. We zijn op zoek naar rapportage specialisten voor de volgende onderdelen: Risk, Bijzonder Beheer, Hypotheken, Klant, Betalen en Sparen en tot slot voor het merk ASN Bank en RegioBank.

De werkzaamheden bestaan uit
 • In nauwe samenwerking met de business unit bepalen en prioriteren van data- en informatiebehoefte.
 • Vaststellen hoe informatie uit het datawarehouse en/of de datamarts gebruikt kan worden ter ondersteuning van effectieve business beslissingen en verschaffen van inzicht.
 • Vertalen van business eisen en wensen in rapporten en applicaties welke het juiste niveau van informatie verschaffen.
 • In samenwerking met de business unit bepalen hoe optimaal gebruik te maken van beschikbare definities en elementen.
 • Maken en onderhouden van rapportages in de Business Intelligence omgeving.

Voor deze functie is regelmatige aanwezigheid bij BLG Wonen in Geleen een voorwaarde.

Wij vragen
 • Afgeronde HBO opleiding (op bedrijfsinformatica of bedrijfskundig gebied)
 • Ervaring met business intelligence methodes en applicaties
 • Begrijpt de specifieke informatiebehoeften vanuit zijn business unit
 • Kennis van SQL, datamodellering en databases
 • Kennis van informatiehuishouding en datawarehouse is gewenst
 • Ervaring met BI-tools voor de creatie van rapportages

Competenties
Als juiste kandidaat beschik je over analytisch vermogen en een proactieve houding. Daarnaast ben je een echte teamplayer, heb je een klantgerichte instelling en kun je goed zelfstandig werken.

Wat krijg je?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasjecultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Kijk hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

De afdeling Business Intelligence Competence Center
Deze nieuwe afdeling is verantwoordelijk voor managementinformatie toepassingen vanuit de vier bankmerken, de gedeelde service centers en de bankstaven. Het doel van het BICC is: eenduidige rapportages en een betere kennisuitwisseling en -borging. Bijvoorbeeld voor de directie of andere bedrijfsonderdelen. Het BICC is tevens verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het datawarehouse van de bank en de realisatie van centrale rapportages.

SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Sollicitatieprocedure:
Graag ontvangen wij je brief met motivatie en CV
Ronde 0 : Brief & CV selectie
Ronde 1: Sollicitatiegesprek met hoofd afdeling en mogelijk een van de collega’s.
Ronde 2: Competentietest (thuis, 50 minuten) gevolgd door een sollicitatiegesprek met het hoofd van de afdeling en P&O.
Ronde 3: Sollicitatie/kennismakingsgesprek met een van je toekomstige collega’s en de leidinggevende van de betreffende business unit waar je zal komen te werken.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatie button" te klikken.
Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marjolein Bovens, senior-recruiter, 06-22044638. Vragen over de functie kun je stellen aan Herke Douw, Bedrijfshoofd Business Intelligence Competence Center SNS Retailbank op nummer 030-2914603.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten