donderdag 9 april 2015

Linux Beheerder bij Sligro Food GroupLinux BeheerderDit ga je doen:
Sligro Food Group is een centraal gestuurde organisatie met een hoofdkantoor en een centrale afdeling ICT in Veghel, bestaande uit de onderdelen Architectuur, Security & Projectmanagement, Beheer, Ontwikkeling en Winkelautomatisering.

De ICT Beheer afdeling heeft als doel de organisatie te ondersteunen in het beheer en onderhoud van de ICT-infrastructuur. De services zijn opgebouwd uit proactieve en reactieve onderdelen en voldoen daardoor op verschillende manieren aan de wensen en eisen van onze klanten. Met behulp van de proactieve modules zijn wij in staat om de continuïteit van de ICT-infrastructuur van de klanten te waarborgen. Met de reactieve diensten spelen wij op de juiste manier in op incidenten en calamiteiten. Voor de afdeling ICT Beheer zijn wij op zoek naar een enthousiaste Linux-beheerder.

Binnen deze functie ben je in een klein team verantwoordelijk voor de technische beheersactiviteiten. Je rapporteert aan de teamleider ICT Operations.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn:
  • Je bent samen met de andere beheerders verantwoordelijk voor de optimale werking van alle technische processen van onze front- en backend omgevingen.
  • Je onderhoudt direct en intensief contact met de Solution Architect.
  • Je houdt je bezig met (pro-actieve) monitoring en incident- en problem- management.
  • Je zoekt structurele oplossingen voor zich repeterende taken en ontwikkelt en implementeert verbetervoorstellen ten aanzien van het technische beheer.
  • Je bent gewend om projectmatig te werken en of te participeren in projecten.

Dit verwachten wij van jou:
Ben jij die Linux Beheerder met een passie voor Food?
Wij zoeken kandidaten met minimaal een HBO werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met operationeel beheer in bedrijfsomgevingen. Je bent bekend met meerdere distributies, security, virtualisatie, mailservers, webservers, applicatieservers en data base-servers. Je weet wat er op Opensource gebied te verkrijgen is en weet jou enthousiasme op je collegae over te brengen. Certificering op jouw vakgebied (LPI en RHCE) en/of netwerkgebied, strekken tot aanbeveling.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Tot slot ben je gedreven, analytisch, stressbestendig, oplossingsgericht, zelfstandig maar ook een teamplayer en heb je goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast zal Sligro je verder opleiden, waaronder beheerder IBM Power Systems. Sligro heeft Linux implementaties zowel op het x86 als op het IBM Power Systems platform. Sligro is bezig met de standaardisering van de Linux implementaties naar Red Hat. Omdat Sligro ook IBM i implementaties heeft op IBM Power System is kennis delen met het IBM i beheer team voor ons ook van groot belang.

Competenties:
Klantgericht samenwerken, resultaatgericht samenwerken, initiatief nemen, communiceren, systematisch denken en begeleiding van veranderingen.

Over ons:
Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de markt van de etende mens. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel (Sligro en Van Hoeckel) en bij Foodretail als groothandel en detaillist (EMTÉ supermarkten). Ons centrale distributiecentrum en hoofdkantoor zijn gevestigd in Veghel.

Primair klantgerichte activiteiten vinden plaats in de bedrijfsonderdelen, terwijl alles achter de schermen centraal wordt aangestuurd. Centraal waar het kan, decentraal waar het moet, is onze filosofie. Alleen daar waar het niet wenselijk of mogelijk is werken wij met individuele systemen en processen. Hiermee wordt enerzijds maximale synergie gerealiseerd en anderzijds geeft het focus op de klant en de marktsituatie per bedrijfsonderdeel.

De ICT beheer afdeling heeft als doel de organisatie te ondersteunen in het beheer en onderhoud van de IT-infrastructuur. De services zijn opgebouwd uit proactieve en reactieve onderdelen en voldoen daardoor op verschillende manieren aan de wensen en eisen van onze klanten. Met behulp van de proactieve modules zijn wij in staat om de continuïteit van de IT-infrastructuur van de klanten te waarborgen. Met de reactieve diensten spelen wij op de juiste manier in op incidenten en calamiteiten.

Wij streven ernaar een constant en beheerst groeiende kwaliteitsonderneming te zijn voor al onze stakeholders. Over het jaar 2014 is een groepsomzet gerealiseerd van € 2,57 miljard met een nettowinst van € 69 miljoen. Het gemiddeld aantal personeelsleden op fulltime basis bedroeg ruim 5.800. De aandelen van Sligro Food Group staan genoteerd in de Midcap van Euronext Amsterdam.

Interesse?
Ben jij die gepassioneerde Linux Beheerder die wij zoeken? Solliciteer dan nu via onze sollicitatiepagina en sluit je motivatie en CV bij.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nikkel Abbing, Recruiter, tel. 0413 – 370 929.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten