donderdag 9 april 2015

Datamodelleur bij SNS Bank N.V.DatamodelleurWat ga je doen
Als datamodelleur ligt je focus op het modelleren en het functioneel- en technisch ontwerpen. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit het modelleren en bewaken van een DWH model. Je levert daarnaast een bijdrage aan de ontwikkeling van het beleid van de afdeling. Je levert een bijdrage aan het Datamanagement beleid & principes. Je bent in staat om datamanagement uit te voeren. Je bent tevens betrokken bij het selecteren van nieuwe BI producten.

Je ondersteunt intern gedetacheerde rapportage specialisten op specifieke BI kennisgebieden. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor zowel business als IT.
Daarnaast bewaak je de planning en de voortgang van de modellen die gebouwd worden. Tevens voer je het versiebeheer over modelbouw.

Wij vragen
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Ervaring in een omgeving met bancaire processen
 • Je hebt bij voorkeur kennis van bancaire producten en diensten
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een datagerichte analytische functie en werkomgeving

DWH specifieke competenties
 • Kennis van modelleertechnieken Datavault en Dimensioneel.
 • Powerdesigner
 • Terradata .
 • SAS Institute BI. of andere BI tooling
 • Zeer ervaren met SQL.
 • Technische en functionele kennis van het SNS Datawarehouse en dimensionele datamarts.
 • Bekend met Datawarehouse architectuur, ETL processen

Als juiste kandidaat beschik je over analytisch vermogen, ben je accuraat en heb je een proactieve houding. Je toont initiatief en enthousiasme om een continue bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jezelf, collega, product en proces. Je bent communicatief sterk, denkt out of the box en durft te kijken met een kritische blik. Daarnaast ben je een echte teamplayer, flexibel ingesteld, heb je een klantgerichte instelling en kun je goed zelfstandig werken.

Wat krijg je?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasjecultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marjolein Bovens, senior-recruiter, 06-22044638. Vragen over de functie kun je stellen aan Herke Douw, Bedrijfshoofd Business Intelligence Competence Center op nummer 030-2914603.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten