woensdag 1 april 2015

Chef Technische Dienst bij Rederij LoversRederij Lovers is al ruim 60 jaar een begrip in de Amsterdamse binnenstad. Vele toeristen ‘beleven’ op een speciale manier Amsterdam in één van onze 22 rondvaartboten. Bijna 110 medewerkers verzorgen niet alleen onze rondvaarten, maar ook onze speciale producten (Candlelight Cruise, Dinner Cruise, Hop On Hop Off Museum Line, Artis Express, VIP-salonboot “Stan Huygens”). Daarnaast hebben wij een aantal innovatieve producten zoals De Nemo, een rondvaartboot die volledig elektrisch vaart, de Amfibiebus ‘Floating Dutchman’, een unieke tour over de weg en door het water en Schiphol Behind the Scenes, een unieke tour op Schiphol achter de schermen.

Ter ondersteuning van ons team zoeken we een:

Chef Technische Dienst (werf) m/v

(40 uur per week) Standplaats: Zaandam


De vacature Chef Technische Dienst:
Als Chef ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de Medewerkers Technische Dienst op de werf en ben je eindverantwoordelijk voor alle werkzaamheden met betrekking tot de reparaties, schilderen en onderhoud van onze boten. Je hebt een “hands on” mentaliteit en werkt zelf ook mee. De inkoop van goederen behoort ook tot je takenpakket. De uitdaging is om onze vloot elektrisch te laten varen. Indien nodig verricht je ook andere technisch gerelateerde werkzaamheden.

Functie-eisen:
Je hebt een afgeronde MBO- opleiding op het gebied van autotechniek, scheepstechniek, motorvoertuigentechniek, scheepswerktuigbouwkunde of werktuigbouwkunde. Het werk en denkniveau is MBO/ HBO. Bij voorkeur ben je ‘opgegroeid’ tussen de boten en/of (diesel-) motoren. Je hebt een oplossingsgerichte houding en een flexibele instelling. De boten van Rederij Lovers varen 7 dagen per week, 12 maanden per jaar. Het kan dus voorkomen dat je bij een storing in weekenden, feestdagen en avonden wordt ingezet.
  • Meerdere jaren ervaring in een monteurs functie;
  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring;
  • Zelfstandig kunnen werken; Kennis van dieselmotoren en bij voorkeur van scheepsmotoren en elektromotoren;
  • Hands on mentaliteit;
  • Affiniteit met boten;
  • Enige kennis van de Amsterdamse grachten is een pre (in geval van noodsituaties);
  • Wekelijks rapporteren aan de directie.

Wij bieden:
  • Meewerken in een van de meest innovatieve bedrijven van Amsterdam;
  • Een unieke atmosfeer en werkplek.

Solliciteren:
Je Sollicitatiebrief met CV ontvangen wij graag via onze sollicitatiepagina t.a.v. de heer C. Herkert.

Voor meer informatie over Rederij Lovers verwijzen wij gemakshalve naar www.lovers.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden: Motoren, Dieselmotoren, Chefmonteur, Chef Monteur, Manager Technisch dienst, Supervisor Technische dienst, Manager Techniek, Autotechniek, Scheepstechniek, Motorvoertuigentechniek, Scheepswerktuigbouwkunde, Werktuigbouwkunde. Rondvaartboot, Watertaxi, Rederij, Techniek vacatures, Technische vacatures
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten