vrijdag 10 april 2015

Datacenter Automation Hero bij XebiaDe organisatie
In de afgelopen 13 jaar is Xebia gegroeid tot een toonaangevende high-end organisatie van ruim 450 medewerkers met vestigingen in Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten en India. Voor de top 250 organisaties van Nederland voeren wij verbeteringstrajecten door gebaseerd op Agile en leveren technische consulting en development in mobiele en front-end omgevingen. Deze trajecten hebben als doel te leiden tot strategische IT versnelling en concurrentievoordeel.

Xebia is op zoek naar een


Datacenter Automation HeroHoor jij IT’ers en organisaties ook nog steeds het disruptieve karakter van de Cloud trend ontkennen? Zie jij om je heen ook nog steeds IT’ers stoeien met complexe on-premise omgevingen en tegen allerlei corporate infrastructuur muurtjes oplopen waardoor deployment en provisioning van software weken duurt in plaats van minuten? Erg, hé? Bij Xebia hebben we een eenvoudig antwoord hierop: Automatiseren. Alles.

Xebia is dé consultancy firma in Nederland met cloud impact. Wij kennen niet alleen de trends en de enorme impact die cloud techniek heeft op (IT) organisaties; wij hebben ook de hands-on experts in huis die cloud-enablement van organisaties tot hun specialisme rekenen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën: Docker, Consul, SaltStack, Stackato, Mesos, AWS en OpenStack.

Voorbeelden van cases die ons bezig houden:
  • Developers lopen weg met Docker en stoppen het liefst elke applicatie in een container. Maar een laptop is nog geen datacenter, dus hoe breng je die containers succesvol naar productie? Wij bouwen schaalbare en beheerbare container platformen. From Dev to Datacenter in seconds is daarbij ons motto.
  • Microservices zorgen voor een explosie aan applicaties die gemanaged moeten worden. Traditionele infrastructuren zijn hierop niet berekend, en Ops afdelingen al helemaal niet. Wij creëren inzicht door middel van service discovery, automated health checks, monitoring en dashboards.
  • Agile teams leveren sneller dan ooit software op, maar moeten langs verschillende loketten en teams om hun software live te krijgen. Wij automatiseren processen en techniek en ontsluiten deze met Self Service Portals en API's. Wachten is iets van het verleden.

Bij Xebia vind je gelijkgestemde collega's die voorlopers zijn op hun vakgebied, gewend zijn om klant organisaties in beweging te krijgen en het lef hebben om van de gebaande paden af te wijken. Door samen, met klanten en communities kennis te delen, verbreden we onze expertise en bepalen wat ¨the next cool thing¨ is om aan te werken.

Wij dagen je uit om samen met ons Xebia nog beter te maken en bieden je de ruimte om jouw expertise en persoonlijke vaardigheden ten volle kunt benutten en uitbouwen. Wij vragen een afgeronde HBO en/of Universitaire opleiding in de ICT, relevante werkervaring en expertise, en vooral een grote dosis ambitie en passie!

Nieuwsgierig?
We vertellen je graag meer of nodigen je uit op een van onze events! Neem alsjeblieft contact op met Rik Farenhorst (+31 6 51824836, rfarenhorst@xebia.com) of Aila Albrecht (+31 6 15890277, aalbrecht@xebia.com).
Klik hier om te solliciteren.

Xebia zoekt nog meer helden: www.itheldenbijxebia.nl

Keywords: DevOps, PaaS, Continuous Delivery, Platform as a Service, Puppet, Docker, Microservices, Ansible, SaltStack, CloudFoundry (Pivotal, Stackato)

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten