vrijdag 10 april 2015

Financial Analyst bij Abbott Vascular Netherlands B.V.Abbott is a global healthcare company devoted to improving life through the development of products and technologies that span the breadth of healthcare. With a portfolio of leading, science-based offerings in diagnostics, medical devices, nutritionals and branded generic pharmaceuticals, Abbott serves people in more than 150 countries and employs approximately 69,000 people.

Abbott Vascular in Heerlen fungeert als centraal distributiecentrum voor vasculaire producten die Abbott maakt in fabrieken in Ierland, de Verenigde Staten, Puerto Rico en Costa Rica. Onze afdelingen Customer Service, Supply Chain Planning, Operations, Value Added Logistics, Quality Assurance, Finance en Traffic zorgen voor een snelle en nauwkeurige verwerking van de orders (afkomstig uit vrijwel de hele wereld), een zorgvuldige planning van de distributie en een adequate financiële verwerking.
De vestiging van Abbott Vascular is voortdurend op zoek naar getalenteerde professionals die zich thuis voelen in een vooruitstrevende internationale werkomgeving en kunnen bijdragen aan het optimaliseren van onze dienstverlening.

Om deze missie te blijven voortzetten in daden zijn wij voor het Financial Control team van Abbott Vascular in Heerlen op zoek naar een

Financial Analystdie een bijdrage gaat leveren vanuit het Financial Control Team aan alle reporting en analysis met betrekking tot de taken en verantwoordelijkheden toebehorend aan Inventory Control.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
 • Juiste, tijdige en volledige Inventory rapportage en analyse voor lokaal alsook internationaal management;
 • Mede verantwoordelijk voor invenrory risk forecasting en budgettering, is gesprekspartner voor het management;
 • Mede ondersteunen van het Transfer Pricing proces;
 • Berekenen inkoopprijsverschillen, voorraadherwaardering en intercompany marges.

Wij vragen
 • HBO opleiding op financieel gebied;
 • Circa drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een internationale omgeving;
 • Ervaring binnen een supply chain omgeving en met SOX;
 • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels;
 • Gedreven, sociaal vaardig en in staat cijfers te vertalen naar managementinformatie;
 • Flexibel, open voor verandering en doortastend;
 • Ervaren met SAP en sterk in Excel.

Wat biedt Abbott jou!
Geen dag hetzelfde!
Abbott biedt een afwisselende, uitdagende en internationale functie in een dynamische en aangename werkomgeving. Bij onze organisatie kun je rekenen op uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige werksfeer, een persoonlijk groeiplan, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en goede carrièreperspectieven.

Wil je solliciteren op de vacature Financial Analyst?
Voel je aangesproken door onze organisatie, zoek je een baan met betekenis en herken je jezelf in het geschetste profiel, maak je interesse dan kenbaar en reageer via onze sollicitatiepagina.

Een werkgever met gelijke kansen, Abbott verwelkomt diversiteit in personeel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten