vrijdag 10 april 2015

HR Officer bij syncreonOp zoek naar een uitdagende positie in een internationale omgeving? Ben jij een enthousiaste HR Officer met ervaring en plezier in het vak? Wil jij HR verantwoordelijkheid voor een site en daarnaast samenwerken met andere (HR) collega’s? Als je dan ook nog de Engelse taal beheerst, kan syncreon jouw volgende werkgever zijn!

syncreon is een logistiek dienstverlener die zich met name richt op de Technology en Automotive markt. In Nederland zijn wij gevestigd in Waalwijk, Tilburg, Maasvlakte en Venray waar wij voor een aantal grote technology klanten logistieke en value added services verlenen. Binnen syncreon Technology is in Tilburg ter versterking van de afdeling HR een vacature ontstaan voor een:

HR Officer m/v


(40 uur)


Profiel:
Als HR Officer bij syncreon heb je een zelfstandige, brede HR adviesfunctie. Je beweegt je gemakkelijk tussen management en werknemers. Je fungeert als stevige gesprekspartner voor de site manager en geeft gevraagd en ongevraagd passende en effectieve adviezen ter verbetering van beleid en processen, zowel in de organisatie als binnen de HR afdeling. Je geeft sturing aan de HR assistent, rapporteert aan de HR manager en maakt deel uit van het site management team.
Ziekteverzuim (Poortwachter), training en ontwikkeling en medewerkersmotivatie zijn bekende onderwerpen voor jou. Verder heb je een belangrijk aandeel in de maandelijkse aanlevering en controle van mutaties naar de salarisadministratie. Naast de dagelijkse taken neem je deel aan verschillende projecten. Je vindt het leuk om in een internationale omgeving te werken waarbij je dagelijks te maken hebt met andere nationaliteiten en waar de voertaal Engels is. Naast de locatie Tilburg heb je de verantwoordelijkheid voor een kleinere site in Nederland. Het HR team in Nederland bestaat uit 6 personen.

Functie-eisen en competenties:
 • Afgeronde HR opleiding op HBO+ niveau.
 • Ca. 4 à 5 jaar relevante werkervaring op een HR afdeling als adviseur
 • In staat zelfstandig, maar ook in teamverband te kunnen werken
 • Ervaring met het projectmatig oppakken van werkzaamheden
 • Zeer goed in staat eigen werkzaamheden te prioriteren en te sturen
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Flexibele instelling in werkinhoud, -plaats en –tijden
 • Secuur en integer, proactief en met humor
 • Goede beheersing en kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Kennis van Afas is een pre
 • Goed kunnen omgaan met MsOffice
 • In bezit zijn van een rijbewijs en eigen vervoer

Wat bieden wij?
syncreon biedt een uitdagende HR functie in een groeiend bedrijf, in een internationale omgeving. Een leuke functie voor een daadkrachtige HR professional die aan zijn tweede of derde stap toe is waar een marktconforme beloning tegenover staat.

Geïnteresseerd? Reageer!
Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie met cv in het Engels via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Moniek van Rijthoven, HR Officer, telefoonnummer 013-4580904. Of stuur haar een mail: moniek.vanrijthoven@syncreon.com

Een CV screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Het aanvragen en verkrijgen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vereiste.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature HR Officer Tilburg, Human Resources, HR Adviseur, HRM, P&O, Noord-Brabant


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten