woensdag 15 april 2015

Flexmedewerker MVG & EMB bij 's Heeren Loo ZorggroepFlexmedewerker MVG & EMB, die de cliënt centraal stelt (V15.0268) Wil jij kennis maken met cliënten en hun verschillende ondersteuningsvragen? Hecht jij waarde aan flexibiliteit en vind je het een uitdaging om op verschillende woningen of op dagbesteding jouw bijdrage te leveren? Is cliëntvolgend werken voor jou een natuurlijke visie? Solliciteer naar deze afwisselende functie en draag bij aan deze missie! ’s Heeren Loo Zorggroep zoekt per direct in Wekerom en Ede:

Flexmedewerker MVG & EMB


0 uur


Als flexmedewerker word je vanuit bureau VOOR (het flex-planbureau) ingezet binnen diverse wooneenheden en dagbesteding van het Rayon EMB/ MVG. Op deze manier beperken wij de hoeveelheid gezichten waar de cliënten mee in aanraking komen. Je wordt ingezet op onze locaties Wekerom en Ede. Wij bieden een afwisselende werkplek met een diversiteit aan dienstverleningsprocessen en teams.

Je begeleidt mensen met een verstandelijke beperking (MVG of EMB) om een zo volwaardig mogelijk bestaan te leiden. MVG staat voor cliënten met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag. EMB staat voor Ernstig Meervoudig Beperkt. Je voert de taken uit volgens het dagprogramma. Je bent verder betrokken bij de uitvoering van activiteiten- en vrije tijdprogramma's. Je bent betrokken bij de uitvoering van de dagelijkse begeleiding van MVG/EMB cliënten. Je werkt cliëntvolgend, ondersteunt waar nodig en kijkt kritisch naar de begeleiding. Je begeleidt cliënten op basis van hun individuele behoeften. Je biedt de cliënt naast rust en structuur ook duidelijkheid en energie. Je weet om te gaan met verbale en fysieke agressie.

Kortom, er wacht je een uitdagende en afwisselende baan!

Wie zijn wij?
's Heeren Loo Zorggroep zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, op 800 locaties verspreid door het hele land. We begeleiden en ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen met lichte én ernstige beperkingen. We kijken daarbij naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze medewerkers: we bieden je boeiend werk en alle kans om te groeien in de richting die jou ligt.

Wat vragen wij?
Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding op minimaal niveau 4 in de gezondheids- of welzijnszorg. Voor het Rayon EMB, dien je daarnaast verpleegtechnische handelingen uit te kunnen voeren, zoals bijvoorbeeld inbrengen van een [PEG-] sonde, katheter aanbrengen en/ of toedienen van zuurstof of insuline. Daarnaast verwachten we het volgende van je:
  • dat je wordt aangetrokken door onze visie en missie, waarin we de cliënt centraal stellen;
  • dat je uitermate flexibel bent en hier waarde aan hecht.

Vind je het van groot belang om verbinding met de cliënten te maken en samen op zoek te gaan naar welke ondersteuning zij nodig hebben van jou? Dan nodigen wij je uit te solliciteren!

Wat bieden wij?
We bieden je een tijdelijke min-max overeenkomst. Als 's Heeren Loo Zorggroep medewerker met een contract voor onbepaalde tijd blijft je huidige arbeidsovereenkomst van kracht. Salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg in functieschaal 30, 35 of 40 en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. 's Heeren Loo Zorggroep beloont niet alleen in salaris. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.

Opmerkingen
Gedurende en na de wervingsprocedure wordt de briefselectie gedaan en gesprekken gevoerd.

Enthousiast?
Solliciteer dan uiterlijk voor 1 juni 2015 via onze sollicitatiepagina.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Ivette van de Wijngaard, Intermediair bureau VOOR, via telefoonnummer 0651374528.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteldGeen opmerkingen:

Een reactie posten