maandag 13 april 2015

Internist bij Alrijne ZorggroepDiaconessenhuis Leiden en Rijnland Zorggroep (Rijnland Ziekenhuis en de verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn) zijn sinds 1 januari 2015 gefuseerd.
Samen vormen zij Alrijne Zorggroep.

Wat ons Alrijne maakt, is de overtuiging dat mensen beter worden van goede zorg mét persoonlijke aandacht. Samen met onze patiënten beslissen we over hun behandeling. Hiervoor werken wij nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners in de eerstelijnszorg én met specialisten in academische ziekenhuizen.

In Alrijne Ziekenhuis werken 230 medisch specialisten waarvan 165 als lid van het coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf Alrijne U.A, verdeeld over 23 vakgroepen.
Het MSB Alrijne heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Alrijne Zorggroep ten behoeve van de levering van medisch specialistische zorg.

In verband met de pensionering van één van de oncologen zoekt het MSB Alrijne per 1 oktober 2015 voor de locatie Leiderdorp een:

Internist m/v


(1.0 fte.) - Geregistreerd Oncoloog


Afdelingsinformatie
De vakgroep interne geneeskunde/maag-darm-leverziekten bestaat uit 8 MDL-artsen en 16 internisten, waarvan respectievelijk 4 en 12 werkzaam zijn op locatie Leiderdorp, en 4 en 4 op locatie Leiden. Er bestaat een goede samenwerking tussen de internisten van beide locaties, waarbij er in de nabije toekomst één vakgroep interne geneeskunde gevormd zal worden.

De vakgroep interne geneeskunde/maag-, darm- leverziekten participeert in de opleiding van coassistenten en heeft de opleidingsbevoegdheid interne geneeskunde (eerste 2 jaar en 4 maanden) in affiliatie met het Leids Universitair Medisch Centrum. Een belangrijk aandachtspunt binnen de hemato-oncologie is de palliatieve zorg.

Het cluster hemato-oncologie van het Alrijne Ziekenhuis vervult een belangrijke rol in het Oncologie Netwerk West, een samenwerkingsverband met het Groene Hart ziekenhuis te Gouda.

Wij zoeken
Een enthousiaste en communicatief vaardige internist-oncoloog, waarbij de specialisatie hematologie tot aanbeveling strekt. U levert zorg volgens de laatste richtlijnen in zowel klinische als poliklinische setting. U bent een teamspeler met actieve inbreng tijdens de verschillende multidisciplinaire overleg situaties. U participeert in de algemeen interne diensten en bent actief in de opleiding van arts-assistenten, coassistenten en verpleegkundigen. U bent bereid om op meerdere locaties te werken. Aantoonbare wetenschappelijke belangstelling en bereidheid om te participeren in lopend onderzoek, dan wel het opzetten van nieuwe research lijnen strekken tot aanbeveling, evenals belangstelling en/of ervaring in (ziekenhuis) management activiteiten. Tenslotte heeft u affiniteit met palliatieve zorg en de ambitie om dit verder vorm te geven binnen Alrijne zorggroep.

Wij bieden:
  • Toetreding als lid van het coöperatief MSB Alrijne. Praktijkovername in onderling overleg met vertrekkende collega.
  • Deelgenootschap in een hecht en uitstekend team van internisten. Mogelijkheden tot subspecialisatie binnen de vakgroep oncologie.
  • Participatie in medisch specialistische opleiding als lid van de opleidingsgroep.

Informatie over de functie Internist
Voor inlichtingen over deze functie kunt u contact opnemen met drs. ir. F.A.J. Toonen, oncoloog en mevrouw drs. L. Hardi, hematoloog of mevrouw dr. A.M. Schrander- v.d. Meer, internist en vakgroep voorzitter. Telefoon secretariaat interne geneeskunde: 071-5828050.

Solliciteren op de vacature Internist
Wij zien uw sollicitatie graag voor 15 mei 2015 tegemoet via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Medisch, Gezondheidszorg, Internist, Oncoloog Leiden, Zuid-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten