maandag 13 april 2015

Maag-darm-leverarts bij Alrijne ZorggroepDiaconessenhuis Leiden en Rijnland Zorggroep (Rijnland Ziekenhuis en de verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn) zijn sinds 1 januari 2015 gefuseerd. Samen vormen zij Alrijne Zorggroep.

Wat ons Alrijne maakt, is de overtuiging dat mensen beter worden van goede zorg mét persoonlijke aandacht. Samen met onze patiënten beslissen we over hun behandeling. Hiervoor werken wij nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners in de eerstelijnszorg én met specialisten in academische ziekenhuizen.

In Alrijne Ziekenhuis werken 230 medisch specialisten waarvan 165 als lid van het coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf Alrijne U.A, verdeeld over 23 vakgroepen.
Het MSB Alrijne heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Alrijne Zorggroep ten behoeve van de levering van medisch specialistische zorg.

In verband met de pensionering van een van de maag-darm-leverartsen en uitbreiding van werkzaamheden heeft het MSB Alrijne per 1 oktober 2015 twee vacatures voor de functie van:

Maag-darm-leverarts m/v


(2x 0.8-1.0 fte.) voor locatie Leiderdorp


Afdelingsinformatie
De vakgroep interne geneeskunde/maag-darm-leverziekten bestaat uit 8 MDL-artsen en 16 internisten, waarvan respectievelijk 4 en 12 werkzaam zijn op locatie Leiderdorp, en 4 en 4 op locatie Leiden. Er bestaat reeds een intensieve samenwerking tussen de MDL-artsen van beide locaties. In de nabije toekomst zal één vakgroep MDL-ziekten gevormd worden.

De vakgroep interne geneeskunde/maag-, darm- leverziekten participeert in de opleiding van coassistenten en heeft de opleidingsbevoegdheid interne geneeskunde (eerste 2 jaar en 4 maanden) in affiliatie met het Leids Universitair Medisch Centrum. Gestreefd wordt naar het verkrijgen van de opleidingsbevoegdheid voor maag-darm-leverziekten. Er zijn twee verpleegkundig specialisten MDL werkzaam op onze afdeling (voor IBD, hepatitis en colorectale screening).

Alrijne Ziekenhuis is gecertificeerd als behandelcentrum voor chronische virale hepatitis en gecontracteerd voor het bevolkingsonderzoek naar coloncarcinoom. Het ziekenhuis is onderdeel van het Oncologie Netwerk West, een samenwerkingsverband met het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda, op het gebied van onder andere colorectale oncologie. Er is een nauwe samenwerking met de vakgroep heelkunde, hetgeen zich uit in een gezamenlijke klinische gastro-enterologische afdeling.

Wij zoeken
Enthousiaste en communicatief vaardige, allround maag-darm-leverartsen met ervaring in alle deelgebieden en met affiniteit voor opleiden van arts-assistenten en coassistenten. Het ontwikkelen of onderhouden van een deelspecialisatie behoort, gezien de grootte van de toekomstige vakgroep, zeker tot de mogelijkheden, evenals participatie in research projecten. Belangstelling en/of ervaring in (ziekenhuis) management activiteiten strekt tot aanbeveling.

Wij bieden
Voor één MDL arts toetreding als lid van het coöperatief MSB Alrijne. Praktijkovername in onderling overleg met vertrekkende collega.

Voor de andere MDL arts initieel een aanstelling als Chef de Clinique met uitzicht op toetreding als lid tot het coöperatief MSB Alrijne.

Deelgenootschap in een hecht en uitstekend team van MDL artsen. Mogelijkheden tot subspecialisatie binnen de vakgroep maag-darm-leverziekten. Participatie in medisch specialistische opleiding als lid van de opleidingsgroep.

Informatie over de functie Maag-darm-leverarts
Voor inlichtingen over deze functie kunt u contact opnemen met mw dr. S. Abraham, mw dr. M. Vu, mw S. Hepp (MDL artsen) of mevrouw dr. A.M. Schrander-v.d. Meer, internist en vakgroep voorzitter. Telefoon secretariaat interne geneeskunde: 071-5828050.

Solliciteren op de vacature Maag-darm-leverarts
Wij zien uw sollicitatie graag voor 15 mei 2015 tegemoet via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Medisch, Gezondheidszorg, MDL-Arts Leiden, Zuid-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten