donderdag 2 april 2015

Key Accountmanager bij Bevaplast BVBevaplast, gevestigd in Vaassen, is een ambitieuze en snel groeiende groothandel gespecialiseerd in sport en medische hulpmiddelen, zoals braces, sporttape, pleisters en verbanddozen. Het specialisme van Bevaplast is het ontwikkelen van private label assortimenten die zij leveren aan vooraanstaande retailers in West-Europa. Kenmerkend voor Bevaplast is het kleinschalige, jonge, ambitieuze team en het internationale karakter van de dagelijkse contacten. Speerpunten voor de komende jaren zijn zowel het verder uitbouwen van de online (sport)activiteiten als ook de rol van ketenregisseur.

Wij zijn op zoek naar een:

Key Accountmanager


“ Een veelzijdig commercieel professional die zich in retail en groothandel thuis voelt.”


Functieprofiel
Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de grootste klanten in het retail en groothandel kanaal van Bevaplast in Nederland, België en Denemarken. Je versterkt deze relaties en bouwt ze verder uit. Je denkt vanuit de hele keten en organiseert samen met je klant hierin product- en procesverbeteringen. Vanuit je internationale sales ervaring, je kennis van sport- en medische hulpmiddelen en van de markt, doe je pro-actief voorstellen voor marktbenadering, klant ontwikkeling en product innovaties. Je rapporteert aan de algemeen directeur en werkt nauw samen met een intern accountmanager.

Functie-eisen
  • minimaal HBO+ werk- en denkniveau
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare commerciële omgeving (supermarkten, drogisterijen, sport retail, medische groothandel etc.)
  • ervaring met het opstellen en begeleiden van meerjarige grote klantcontracten
  • commerciële focus en gedreven door resultaat
  • goede beheersing van de Engels taal is een must en Frans is een pre
  • inhoudelijke kennis en betrokkenheid bij sport-medische producten

Aanbod
Bevaplast biedt een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en alle kans om jezelf te ontplooien. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Je kantoor is in Vaassen maar je zult ook veel reizen.

Interesse?
Heb je interesse in deze positie en wil je meer informatie of ken je iemand die mogelijk in het profiel past en wellicht geïnteresseerd is, neem dan spoedig contact op met Harold Ezinga op 06-43629442. Wil je je belangstelling kenbaar maken, maak dan gebruik van de sollicitatiepagina. De gesprekken met de consultants van TIB &Partners vinden plaats in Zutphen of Groningen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten