vrijdag 17 april 2015

Lid van de Raad van Commissarissen bij Amstelland Zorg BVAmstelland Zorg b.v. is een zorggroep in de regio Amstelland die voor de regionale huisartsen multidisciplinaire zorg voor chronische ziekten faciliteert en organiseert in de eerste lijn. Zij is in 2007 opgericht door de huisartsen zelf. Momenteel zijn de zorgprogramma’s diabetes mellitus type 2 en vasculair risicomanagement geïmplementeerd. In 2014 is begonnen met de implementatie van de zorgketen Astma/COPD.
Amstelland Zorg bevindt zich in een transitie fase ten aanzien van aandeelhouderschap en medezeggenschap. De onderneming is nu een besloten vennootschap met alle regionale huisartsen als aandeelhouders. Amstelland Zorg zal in de loop van 2015 naar verwachting verder gaan als werkmaatschappij van een eerstelijns coöperatie, waarbij de huisartsen aandeelhouderschap omruilen voor lidmaatschap. De Raad van Commissarissen zal naar verwachting tussen de coöperatie (als enig aandeelhouder) en de werkmaatschappij gepositioneerd worden.
Verbreding van het takenpakket van de onderneming ligt in lijn der verwachting (ouderenzorg, thuisverpleging, GGZ), als dienstverlener voor aangesloten praktijken.

Amstelland Zorg b.v. zoekt wegens terugtreden van een van de commissarissen een kandidaat voor de functie van:

Lid van de Raad van Commissarissen


(met huisarts-profiel)


Voor deze specifieke vacature zijn wij op zoek naar de persoon die ons kan adviseren bij en toezien op de ontwikkeling die Amstelland Zorg b.v. de komende jaren zal doormaken als ketenzorgorganisatie in de eerstelijns gezondheidszorg in de regio Amstelland. Gezien de samenstelling van de Raad van Commissarissen zoeken wij een kandidaat met een profiel als huisarts.

De ideale kandidaat:
  • is huisarts (of was dat tot voor kort) buiten het werkgebied van Amstelland Zorg bv;
  • heeft ervaring in het opbouwen en versterken van een (multidisciplinaire) eerstelijns organisatie;
  • heeft bestuurlijke ervaring in een eerstelijns zorgorganisatie, op strategisch niveau;
  • volgt de financiële en strategische ontwikkelingen in de eerstelijns gezondheidszorg;
  • volgt de ontwikkelingen in de zorgverzekeringswet, AWBZ en de rol van gemeenten in de gezondheidszorg;
  • voldoet aan het algemeen functie profiel van een lid van de Raad van Commissarissen (Zie onderstaand);
  • bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een vrouw.

Aanvullende informatie en solliciteren
Vragen over deze vacature kunt u richten aan dr. J.A.M. Clemens, huisarts, directeur Amstelland Zorg b.v., via info@amstellandzorg.nl. Het volledig profiel van deze functie vindt u op onze website www.amstellandzorg.nl.

Kandidaten kunnen tot 1 mei 2015 hun sollicitatie en CV richten aan Prof. dr. W.A.B. Stalman, Voorzitter Raad van Commissarissen, p.a. Postbus 9155, 1180 MD Amstelveen. Of laat deze direct achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten