vrijdag 17 april 2015

Teamleider Logistiek bij Logisch i.o. KruidvatWil jij werken bij de sterk groeiende retail-organisatie A.S. Watson, bekend van o.a. Kruidvat en Trekpleister, in het state-of-the-art warehouse van ca. 70.000m2 in Heteren? Dat kan per direct!

Wij zijn voor A.S. Watson op zoek naar een:


Teamleider LogistiekIn deze functie ben je samen met je collega Teamleider(s) verantwoordelijk voor het proces op de afdeling. Dit kan zijn orderpicking, DPS (Dynamic Picking Station), expeditie, inkomende goederen, bulkpicking, e-commerce, retouren & emballage of intern transport. Afhankelijk van jouw ervaring en interesse kijken we welk proces het best bij je past. Je geeft leiding aan een team van ongeveer 25-50 medewerkers en bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit op de afdeling. Je rapporteert aan de Operationeel Manager van de afdeling.

Je taken zijn:
 • monitoren van de dagelijkse processen, proactief signaleren van mogelijke knelpunten en zorgen voor een snelle oplossing;
 • zorgen voor een efficiënte en realistische planning van de werkzaamheden en inzet van materieel en personeel;
 • coachen, begeleiden en motiveren van je medewerkers van diverse culturen;
 • houden van functionerings- en beoordelingsgesprekken en werkoverleg;
 • contact onderhouden met het uitzendbureau over de planning en kwaliteit van uitzendkrachten;
 • deelnemen aan diverse logistieke projecten, met name op het gebied van het verbeteren van de werkwijze en processen in het logistiek centrum;

Kortom; een functie waarin je direct een belangrijke bijdrage levert aan de prestaties van het DC en waarin er van je verwacht wordt dat je dagelijks bezig bent procesoptimalisatie.

De functie-eisen:
A.S. Watson is veeleisend, en dat mag! Om te komen werken in één van de modernste warehouse-operaties ter wereld moet je uit het juiste hout gesneden zijn. In de eerste plaats herken jij jezelf in het DNA van A.S. Watson bestaande uit vier genen: Passie, teamwork, vakkunde en betrokkenheid. Daarnaast beschik je over:
 • HBO-werk- en denkniveau
 • Ervaring met het coachen en motiveren van medewerkers
 • Scherp analytisch inzicht en het vermogen om ad-hoc te schakelen
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • En ben je oplossingsgericht, daadkrachtig en hands-on.

Ben jij de nieuwe Teamleider voor A.S. Watson? En ben je op zoek naar een state-of-the art logistieke operatie om jezelf en anderen verder te ontwikkelen? Dan is dit jouw kans!

Het aanbod
A.S. Watson biedt je een uitdagende en afwisselende functie. Door de sterke groei en omvang van de warehouse-operatie ontstaan er ruim voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast biedt de groei en organisatie veel ruimte voor initiatief en vrijheid om verbetervoorstellen te initiëren en uit te voeren. Prima arbeidsvoorwaarden spreken voor zich, waaronder:
 • een goed salaris
 • ploegentoeslag
 • ATV-dagen
 • pensioenregeling
 • korting op verzekeringen.

Solliciteren:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet via onze sollicitatiepagina.

Neem voor meer informatie over de functie of A.S. Watson contact op met Recruitment Consultant Martin Dröge via 06-10992808 / m.droge@logischwerving.nl.

Kennismakingsmiddag / -avond!
Voor de vacature Teamleider Logistiek bij A.S. Watson is Logisch Werving en Selectie op zoek naar kandidaten met HBO werk- en denkniveau en enige ervaring in functies als Teamleider Magazijn, Teamleider Warehouse, Teamleider Expeditie, Warehousemanager of vergelijkbaar. Heb je ervaring buiten het logistieke vakgebied maar ben je een stevige leidinggevende én heb je gevoel voor procesoptimalisatie? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Kennismakingsmiddag / -avond
Wil je kennismaken met de organisatie en de logistieke processen van A.S. Watson om te kijken of deze vacature Teamleider Logistiek past bij je ambitie en persoonlijkheid? Dat kan! Wij organiseren een inloopmiddag en een inloopavond waarbij we je een kijkje in de keuken geven in de state-of-the-art warehouseoperatie en je bovendien direct de kans geven ons te overtuigen van jouw kwaliteiten. Meld je snel aan en kom kennismaken! De data zijn:
 • vrijdag 01-05-2015 van 14:00 tot 17:00 uur
 • woensdag 13-05-2015 van 17:00 tot 20:00 uur

Aanmelden is mogelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in deze vacature en globaal voldoet aan het profiel door een mail te sturen naar petra@logischwerving.nl. Vermeld hierin a.u.b. op welke dag je komt, je volledige NAW-gegevens en voeg je CV toe. Je ontvangt van ons een bevestiging en aanvullende informatie. Let op: per moment is er een maximaal aantal deelnemers van 25 personen dus wees er snel bij!

Over jouw toekomstige werkgever
A.S. Watson is ’s werelds grootste retailer in Health & Beauty met vestigingen wereldwijd, bekende winkelformules en 15 retailmerken. A.S. Watson Health & Beauty Benelux is een onderdeel van A.S. Watson Group. Dit maakt het een internationale speler op Nederlandse en Belgische bodem! Werken bij A.S. Watson Health & Beauty Benelux houdt in dat je aan de slag gaat binnen een groeiende retailorganisatie met veel carrièremogelijkheden.

A.S. Watson Health & Beauty Benelux is bekend vanwege haar winkelformules waaronder Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. In totaal vallen er ca. 1500 winkels onder deze formules, waarvan de winkels in Nederland en België worden bevoorraad door het logistiek centrum in Heteren. In dit logistieke centrum werken dagelijks zo'n 800 medewerkers op een oppervlakte van 51.000 + 17.000 M². De logistieke organisatie kenmerkt zich door een resultaatgerichte houding en continue optimalisatie van de processen. De cultuur is te omschrijven als ondernemend, betrokken, passievol en gedreven.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten