donderdag 16 april 2015

Project Coördinator Inkoop bij Koninklijke Gazelle N.V.Ben jij jong en ambitieus? Ben je toe aan een tweede stap in je carrière? Vind jij het leuk om bezig te zijn met het ontwikkelen en implementeren van processen? Dan is Gazelle op zoek naar jou!


Gazelle is voor haar vestiging in Dieren op zoek naar een:


Project Coördinator InkoopJe taken en verantwoordelijkheden
Voor onze afdeling Inkoop zijn we op zoek naar een Project Coördinator Inkoop. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van diverse processen welk ondersteunend zijn voor de afdeling inkoop. De processen zijn bedrijf breed en omvatten derhalve alle aspecten van de bedrijfsvoering. Je werkt intensief samen met diverse afdelingen binnen Gazelle alsmede strategische partners in het buitenland waarbij het nastreven van een efficiënte inrichting van processen de hoogste prioriteit heeft. Je werkt nauw samen met de inkoopplanner en product manager.

Jij maakt het verschil
Je bent zelfstartend, strategisch, analytisch, resultaatgericht en aantoonbaar communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Verder ben je ambitieus en wil je je verder ontwikkelen in je vak. Je hebt ervaring in het verbeteren van processen waaronder productontwikkeling. Je bent in staat om de planning op een hoger plan te brengen, zowel op kwaliteit als op leverbetrouwbaarheid van leveranciers. Het oplossen van operationele problemen behoort ook tot je takenpakket.
  • Een afgeronde HBO opleiding
  • NEVI 1 en 2 is een pré
  • Minimaal 2-4 jaar ervaring binnen een inkoop afdeling of aantoonbare ervaring in projectleiderschap
  • De mogelijkheid om periodiek te reizen naar Oost Europa
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een goede aanvulling

Wat zet Gazelle daar tegenover?
Wij bieden je een uitdagende functie in een klein team. Vanzelfsprekend biedt Gazelle uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Ook besteden wij veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Gazelle is onderdeel van de Pon Bicycle Group.

Gazelle verkoopt elk jaar circa 300.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid. Herken je jezelf en je ambities in deze baan, reageer dan snel via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten