donderdag 16 april 2015

Senior Systeemontwerper SAP bij MS Mode Service OfficeWie zijn wij?
MS Mode is een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie, die zich kenmerkt door laag geprijsde actuele mode voor de vrouw. De collectie is verkrijgbaar in de maten 40 t/m 52 en wordt wekelijks vernieuwd. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij centraal.

MS Mode is een sterk groeiend bedrijf en heeft zich in de loop der jaren uitgebreid door heel Europa. MS Mode heeft ruim 400 winkels verspreid over de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Spanje. In totaal werken er bijna 3000 medewerkers bij MS Mode. Onze organisatie kenmerkt zich door de volgende waarden en normen: passie voor klanten, streven naar continue verbetering, respect voor elk individu, afspraken nakomen, integer handelen en teamwork.

Momenteel zijn wij voor onze afdeling IT op zoek naar een


SENIOR SYSTEEMONTWERPER SAP (fulltime)De functie
In deze functie houd je je bezig met het ontwikkelen, managen en uitvoeren van complexe wijzigingstrajecten op het gebied van met name SAP SD/MM, maar ook SAP FI/CO en andere systemen. Hiertoe sta je in constante en goede verbinding met de gebruikersorganisatie, om zo de informatiebehoefte en eventuele verbeteringsmogelijkheden daarin te kunnen signaleren.
Binnen de wijzigingstrajecten vertaal je de informatiebehoefte naar een ontwerp van nieuwe of bestaande systemen, c.q. systeemfuncties. Daarbij schat je de constant de impact en risico’s van wijzigingen in en stem je prioriteiten af met gebruikers en leveranciers.
Leveranciers worden door jou aangestuurd op basis van de gemaakte (opleverings)afspraken.
Tenslotte begeleid je de (eventueel uitbestede) implementatie van de trajecten en behoort ook 3e lijns problem- en incident management tot jouw takenpakket.

Je rapporteert aan de Manager IT en maakt daarnaast deel uit ons IT team.

Het profiel
Voor deze functie zoeken we een collega die beschikt over de volgende kwaliteiten:
  • Een afgeronde relevante HBO opleiding richting IT of Bedrijfskunde met aanvullende vakgerichte trainingen;
  • Minimaal 3+ jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring in de retail is een pré;
  • Kennis van SAP SD/MM, SAP FI/CO of SAP Retail.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. De beheersing van de Duitse of Franse taal is een pré;
  • Competenties die je succesvol maken in de deze functie zijn: klantgerichtheid, analytisch vermogen, pragmatisch handelen en flexibiliteit;

Wat biedt MS mode?
Bij MS Mode vind je een aangename en dynamische werksfeer, zeer enthousiaste collega’s en mogelijkheden voor individuele ontwikkeling. De functie Senior Syteemontwerper is zowel afwisselend als uitdagend. Wij bieden een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je motivatie met uitgebreid CV naar onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten