donderdag 16 april 2015

Project Manager bij GreefaGREEFA is een innovatief familiebedrijf en wereldwijd koploper op het gebied van hoogwaardige sorteer- en verpakapparatuur voor groente en fruit. Met liefde voor het vak leveren circa 180 medewerkers een high-tech product dat zich kenmerkt door maatwerk, hoge kwaliteit en service. Deze apparatuur wordt ontworpen in een fraai kantoorpand midden in de Betuwe en gefabriceerd in een modern geoutilleerde fabriek. Verkoop vindt plaats in een 40-tal landen rechtstreeks dan wel via een netwerk van dealers en agenten.

Greefa heeft wegens toename van het aantal projecten een vacature voor een ervaren:


Project Manager


(1,0 fte)


Wat gaat u doen:
Als Project Manager bent u verantwoordelijk voor de volledige voortgang en correcte afhandeling van de grote turn-key projecten in binnen- en buitenland. U bent de spil tussen Greefa, klant, dealer en toeleveranciers in alle toegewezen projecten. U geeft de juiste richting aan, slaagt erin om alle betrokkenen op één lijn te krijgen en bewaakt de voortgang van projecten. Kwaliteit staat voorop in de realisatie van de projecten en u draagt er zorg voor, dat projecten binnen het gestelde budget tijdig worden opgeleverd en voldoen aan de specificaties. Daarnaast levert u actief input voor de verdere ontwikkeling en kwaliteitsverbetering van onze sorteer- en verpakinstallaties.

Wat verwachten wij van u:
  • Een afgeronde HBO opleiding gericht op techniek;
  • Enkele jaren ervaring in projectmanagement;
  • Affiniteit met machinebouw;
  • Kennis van mechanica en besturingstechniek;
  • U kunt mensen inspireren en motiveren;
  • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Wat hebben wij u te bieden:
  • Een uitdagende functie in een prettige werkomgeving met professionele en gedreven collega’s;
  • Goede marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en volop kansen om uzelf in uw vakgebied verder te ontwikkelen;
  • Tevens is van toepassing de cao Metaalbewerkingsbedrijf.

Inlichtingen/Sollicitatie:
Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met dhr. F. Verkooijen, projectmanager, of dhr. R. van Baardwijk, personeelsfunctionaris, telefoonnummer 0345-578100. Bent u serieus geïnteresseerd stuur dan uw sollicitatie met CV naar GREEFA, afdeling personeelszaken, Langstraat 12, 4106 JB Tricht (gem. Geldermalsen) of laat deze direct achter op onze sollicitatiepagina.

Actuele informatie over onze organisatie vindt u ook op www.greefa.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: Projectmanager, Projectmanagement, Techniek, Machinebouw, Mechanica, Besturingstechniek, Technisch Projectmanager, Projectleider Techniek

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten