donderdag 16 april 2015

Managing Consultant Agile Product Management bij Xebia“There is nothing in the world as powerful as an idea whose time has come.”Ondernemende professionals georganiseerd in zelfstadige cellen, met een eigen thema, voorop en vooruitlopend en allen op hun eigen-wijze verantwoordelijk voor de realisatie van onze gemeenschappelijke autoriteitsmissie.

Xebia is met deze instelling inmiddels gegroeid tot een toonaangevende high-end organisatie van ruim 550 medewerkers met vestigingen in Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten en India. Voor de top 250 organisaties van Nederland voeren wij verbeteringstrajecten door gebaseerd op Agile en leveren technische consulting en development in mobiele en front-end omgevingen. Deze trajecten hebben als doel te leiden tot strategische IT versnelling en concurrentievoordeel.

De Business Unit Agile Consulting bestaat uit meer dan 20 zeer ervaren Agile Consultants die organisaties ondersteunen bij het invoeren en verbeteren van de manier van werken middels Agile. Voor deze BU zijn wij op zoek naar een

Managing Consultant Agile Product ManagementIn deze ondernemende rol ben je als Squad Leader verantwoordelijk voor het strategisch opbouwen en onderhouden van de Product Management Squad (voor 40% van de tijd), naast je consultancyrol als PM consultant bij onze klanten (60% van de tijd). Je zet visie en beleid om in marktbewerkingsplannen en bent daarbij eveneens verantwoordelijk voor sales- en accountmanagement voor het klantennetwerk binnen jouw branche ten einde de omzetdoelstellingen te realiseren. Samen met je Squad geef je hier vervolgens invulling aan waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan het uitdragen van de diensten en producten van je eigen Squad. De Squad moet nog volledig worden opgebouwd en zal uiteindelijk uit 6 tot 9 consultants bevatten.

In samenspraak met de recruitmentafdeling draag je zorg voor de werving en selectie van kandidaten voor de aanvragen die jij met jouw team acquireert en draag je zorg voor de vakinhoudelijke ontwikkeling van de consultants. Ook de coördinatie van marketing en communicatie activiteiten voor de Squad behoren tot je veelzijdige takenpakket.

Wat wij vragen
  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Ruime en relevante werkervaring (Product management) in combinatie met een commerciële rol als managing consultant;
  • Uiteraard verwachten we affiniteit met het Agile-gedachtengoed en automatisering waarbij een afgeronde NIMA opleiding een ‘nice to have’ is;
  • Je bent een sterke communicator, natuurlijke netwerker en inspirator voor je teamleden;
  • Goede analytische vaardigheden, gestructureerd, zelfstandig kunnen werken en perfecte beheersing van Nederlandse en Engelse taal completeren je profiel.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een interessante en uitdagende functie en uiteraard een prima arbeidsvoorwaardenpakket binnen een inspirerende en ambitieuze omgeving waar alle ruimte is voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Interesse?
Neem contact op met Cees Hupkes of stuur je reactie en CV naar chupkes@xebia.com. Solliciteren kan ook via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.


Trefwoorden: Productmanagement, Productmanager, Product Manager, Marketing, Communicatie, Commercieel, Agile, NIMA

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten