donderdag 16 april 2015

Rubbertechnoloog bij Kiwa N.V.Kiwa is een internationaal opererend kwaliteitszorgbedrijf dat voortdurend bezig is om processen, producten, medewerkers en organisaties te verbeteren. Dat doen we door onze klanten terzijde te staan bij certificatietrajecten, maar ook door het aanbieden van training, inspectie, research en onze technologische kennis. Kiwa is actief in vrijwel alle markten. Vanzelfsprekend spelen we een belangrijke rol in de (drink)water-, energie- en gassector. Maar zeker zo groot is ons aandeel in de bouw, industrie en automotive- en transportbranche. Daarnaast groeien we snel in markten als gezondheidszorg, onderwijs, veiligheid, duurzaamheid, milieu, overheid en voedingsindustrieën. Omdat iedere markt specifieke expertise vereist heeft Kiwa dit op marktsector gegroepeerd.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Rijswijk. Verder heeft Kiwa nog kantoren in Midden en Oost Nederland. Daarnaast is Kiwa wereldwijd actief in meer dan veertig landen met vestigingen in Duitsland, België, Italië, Scandinavië, Groot Brittannië, Turkije, Spanje, Zuid-Amerika en China.

Voor de afdeling Plastic Piping Systems van Kiwa Nederland B.V. in Rijswijk zoeken wij een:

RubbertechnoloogWat ga je doen?
Door inzet als certificatiedeskundige en betrokkenheid bij zeer uiteenlopende schade- en adviesopdrachten wordt je opgeleid om op termijn volledig zelfstandig als rubbertechnoloog voor Kiwa te kunnen werken. Dit ter versterking en op termijn opvolging van de nu aanwezige technologen. Waar nuttig zullen cursussen moeten worden gevolgd om het benodigde niveau te halen.

Je wordt in het begin vooral ook als certificatiedeskundige ingezet bij diverse, uiteenlopende activiteiten voornamelijk bij de toelating van rubber afdichtingen als onderdeel van waterleidingsystemen (riool, industrieel of drinkwater). Het toekennen van een productcertificaat betekent verder naast de afwikkeling van aanvragen, het controleren van (Integrale) Productie Controle Systemen bij de producent. Het voeren van overleg, zowel intern als extern (nationaal en internationaal) en het onderhouden van contacten met producenten vormen wezenlijke elementen in je functie.
Naast de verantwoordelijkheid voor bestaande certificeringen wordt van je verwacht dat je een actieve en stimulerende bijdrage levert aan de uitbreiding en de ontwikkeling van nieuwe, verwante product-marktcombinaties.
Langzaam zullen schade- en advieswerkzaamheden een groter aandeel van het werk gaan uitmaken. Hoe snel dit gaat hangt af van beginopleiding en hoe snel volgende stappen in het totale opleidingstraject worden bereikt.

Wij vragen
Om dit werk goed aan te kunnen is een afgeronde technische opleiding op HBO+ / Academisch niveau noodzakelijk. Te denken valt aan een chemische studierichting maar ook werktuigbouwkunde, natuurkunde of elektrotechniek zijn goed mogelijk. Ervaring in kunststoffen en rubber is een pre maar geen noodzaak. De wil om op niveau met soms heel verschillende zaken bezig te zijn is belangrijk.

Wij bieden
Kiwa beschikt over een uitgebreid pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het totale arbeidsvoorwaardenpakket is degelijk en marktconform. Kiwa biedt haar medewerkers een inspirerende werkomgeving, dit betekent dat onze werknemers kansen krijgen om zich verder te ontwikkelen en te groeien. De werksfeer laat zich het beste beschrijven als informeel, bij ons gaat om de mensen. Wat we vooral belangrijk vinden is dat onze medewerkers een gezonde balans kunnen krijgen en behouden tussen werk en privé. Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Kijk dan op: www.werkenbijkiwa.nl/werkenbij/arbeidsvoorwaarden/.

Solliciteren en informatie
Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan je cv met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Voor verdere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met (Jaap Havinga, tel. 070-4144533 of Leo van Driel, tel. 070-4144484). Je kunt ook kijken op onze website: www.kiwa.nl.

Acquisitie naar aanleiding van één van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten