donderdag 16 april 2015

Accountmanager Buitendienst Subsidieadvies BtoB bij Sales Pro Nederland“Win jij snel het vertrouwen van je klanten en zien zij jou als adviseur waarmee ze kunnen klankborden? Dan ben je mogelijk een geschikte kandidaat voor de functie van Accountmanager Buitendienst subsidieadvies voor hoofdzakelijk de bedrijven in de Randstad”

Accountmanager Buitendienst Subsidieadvies BtoBHet sales buitendienst team
Onze opdracht is om een sales team van +/- 5 Accountmanagers Buitendienst te werven die instaat zijn om bedrijven in allerlei branches te adviseren over de mogelijkheden van consultancy subsidieadvies (no cure no pay). Bij het samenstellen van het sales team is wat ons betreft de diversiteit van kennis, ervaring en achtergrond een onderdeel van het succes. Voor dit bedrijf en deze functie zijn kenmerkende eigenschappen van een geschikte Accountmanager: gretigheid, representativiteit, zelfbewustzijn en ondernemersgeest. Verder is het van belang dat je ongeveer 2 jaar business to business verkoop buitendienst ervaring hebt opgedaan bij een vorige werkgever.

Geboden wordt
  • Een nieuw op te bouwen sales team in de regio Randstad (standplaats Amsterdam) binnen een internationale organisatie die zich heeft bewezen binnen de niche ‘subsidieadvies en begeleiding’;
  • Een vast basissalaris tussen de €2500,- en €3000,- en dit is afhankelijk van je opleiding, sales ervaring en leeftijd;
  • Je krijgt een interessante bonusregeling;
  • Je krijgt een laptop en smartphone van de zaak;
  • Een auto wordt voor zakelijk gebruik ter beschikking gesteld.

De functie
In jouw rol praat je voornamelijk met ondernemers en beslissingsbevoegde managers. Voor organisatieontwikkeling waarbij een investeringsbehoefte aan de orde is of onderwerpen als samenwerkingen, scholing en dergelijke kunnen ondersteund en gestimuleerd worden met subsidies. Jij inventariseert in hoeverre je potentiële klant op de hoogte is van de mogelijkheden hiervan. Vanuit jouw positie ben je in de gelegenheid om je gesprekspartners inzicht te geven in de subsidiemogelijkheden die voor jouw klant van toepassing zijn.

Als Accountmanager Buitendienst Subsidieadvies verkoop je consultancy (no cure no pay) om bedrijven te helpen met het optimaal benutten van nationale en Europese subsidiebudgetten. Kan jij op basis van je huidige kennis, ervaring of onderzoek inschatten wat de organisatorische en financiële impact is indien een subsidieaanvraag voor een klant wordt toegekend?

Functie eisen
  • Afgeronde HBO opleiding of HBO werk- en denkniveau door ervaring of assessment
  • Ervaring als Accountmanager Buitendienst New Business
  • Gewend om 70% van je afspraken zelf te maken
  • Bereid om te leren, want je hoeft echt nog niet alles te weten van subsidies en voorwaarden

Het bedrijf
Onze klant heeft nu meer dan 60 collega’s in Nederland verdeeld over 3 kantoren. De moedermaatschappij is een internationale organisatie en zij biedt voldoende doorgroeimogelijkheden als je de ambitie hebt om hogerop te komen. Wil je meer over het bedrijf te weten komen? Solliciteer dan online en je wordt bij gebleken geschiktheid geïnformeerd over de details.

Solliciteren naar Accountmanager Buitendienst Subsidieadvies BtoB
Reageer online via ons sollicitatieformulier.
Je sollicitatie wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen.
Je krijgt een update van de procedure per mail of telefoon. Daarna volgt er een gesprek met je toekomstige salesmanager. Na gebleken geschiktheid wordt je geïntroduceerd bij de directie. Vervolgens wordt er een aanbieding gedaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten