maandag 13 april 2015

Omgevingsmanager (Asset Management) bij VitensOmgevingsmanager (Asset Management)


40 uur per week - Zwolle (Vitens locaties/vanuit huis)


De uitdaging
Dag en nacht veilig en lekker water uit de kraan is zo vanzelfsprekend, maar het is nog flink ingewikkeld om dat voor elkaar te krijgen. En al helemaal als je je bedenkt dat onze (klein)kinderen later ook zorgeloos willen genieten van kraanwater. Daarom werken we bij afdeling Asset Management hard aan het duurzaam veilig stellen van de drinkwatervoorziening op middellange en lange termijn. Een flinke verantwoordelijkheid voor de Omgevingsmanager dus die wij zoeken.

Functie
Als Omgevingsmanager werk je in het team Omgevingsmanagement. Samen met 16 collega’s zorg je voor de interactie met de buitenwereld ten aanzien van de drinkwaterbron, natuur, Ruimtelijke Ordening, de technische infrastructuur en de waterketen. Het team zorgt verder voor het veiligstellen en duurzaam inpassen van bestaande bronnen en, indien noodzakelijk, het verwerven van nieuwe duurzame bronnen.

Kennis en vaardigheden
Voor deze functie staat het buiten kijf dat je een echte netwerker bent. Je bouwt duurzame netwerken op met stakeholders op ambtelijk/management niveau en je zet technieken als Strategisch Omgevingsmanagement (SOM) in om het Vitens-belang te borgen en win-win situaties te creëren. Dit betekent dat je adequaat inspeelt op initiatieven van derden in relatie tot de drinkwatervoorziening. Om dit alles te realiseren is het belangrijk dat je de inhoud kunt ontstijgen en vanuit het drinkwaterbelang invulling kan geven aan integrale oplossingen. Je bent (politiek) sensitief en communiceert gemakkelijk op alle niveaus en beschikt over een natuurlijk overwicht.

We zoeken een kandidaat die een universitaire opleiding heeft afgerond in de Geologie, Hydrologie, Waterbeheer, Planologie of aanverwante studierichting. Daarnaast beschik je over relevante werkervaring. Opgedane kennis en ervaring in het omgevingsmanagement is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Je standplaats is Zwolle, maar je zult ook regelmatig op andere locaties binnen Vitens werkzaam zijn. Er zijn ruime mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats.

Het bruto jaarsalaris bedraagt max. € 68.000.

Solliciteren
Stuur je CV met motivatie voor 6 mei 2015 via het sollicitatieformulier.
Tijdens de selectie maken wij gebruik van de drijfverenanalyse.

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Peter Salverda (strategisch omgevingsmanager), peter.salverda@vitens.nl, telefonisch bereikbaar via 06-22663565. Vanaf 1 mei kun je terecht bij Willem Bootsma (teammanager Omgevingsmanagement, willem.bootsma@vitens.nl, 06-51177963).

Over Vitens
Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen mensen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend. Ook bemoeien we ons nadrukkelijk met maatschappelijke discussies over water. Zodat we ook in de toekomst onze klanten kunnen blijven voorzien van schoon en lekker kraanwater.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Omgevingsmanager Zwolle, Asset Management, Projectleider Ruimtelijke Ordening, Planoloog, Hydroloog, Geoloog, Overijssel

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten