donderdag 2 april 2015

Relatiebeheerder bij Brouwer & Oudhof



Brouwer & Oudhof werkt nauw samen met RSM Niehe Lancée Kooij Accountants en Belastingadviseurs. Door deze samenwerking kunnen wij al onze relaties op een flexibele en vooral efficiënte manier van dienst zijn. Kijk voor meer informatie op www.brouwerenoudhof.nl.

Ter uitbreiding van ons team in Amsterdam-Noord (NDSM-werf) zoeken wij een energieke en gemotiveerde:

Relatiebeheerder

Fulltime, locatie Amsterdam


De functie
Als relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties. Jij bent de sparringpartner van de klant en adviseert over financieel en fiscaal juridische vraagstukken zoals prognoses en herstructureringen. Daarnaast is het belangrijk om via acquisitie en netwerkcontacten de klantenportefeuille van Brouwer & Oudhof uit te breiden. Je bent in staat om de behoeften van de (potentiële) klanten te inventariseren en te vertalen in passende multidisciplinaire adviesproducten en diensten.

Je genereert en deelt markt- en branchekennis met collega's en onderhoudt contacten met de vakspecialisten op de vestiging. De relatiebeheerder is eindverantwoordelijk voor het maken van prijsafspraken, declaraties en het debiteurenbeheer.

Profiel
  • minimaal HBO werk- en denkniveau
  • enkele jaren aantoonbare relevante werkervaring in de financiële dienstverlening
  • ervaring op een administratie/accountantskantoor is een pré
  • ervaring met ICT (online boekhoud systemen), ervaring met Exact Online is een pré
  • goed ontwikkelde commerciële en adviesvaardigheden
  • servicegericht en stressbestendig
  • flexibel en proactief naar klanten en medewerkers
  • woonachtig in het werkgebied of bereid te verhuizen.

Aanbod
Wij kennen een open en informele sfeer die gericht is op personele ontwikkeling en een continue samenwerking tussen onze collega’s. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Brouwer & Oudhof de nodige uitdagingen. Wij bieden volop mogelijkheden om jouw persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven door het aanbieden van interne en externe opleidingen en een persoonlijk opleidingstraject.

Informatie en solliciteren
Als jij op zoek bent naar een no-nonsense organisatie met dito collega’s, waar jij jezelf kunt ontwikkelen als persoon en professional, dan ben je bij ons op de juiste plaats.

Voor meer informatie bel je met Nienke Groenewold, afdeling personeelszaken, telefoon 023-5300400 of laat je sollicitatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten