donderdag 2 april 2015

Studentenbijbaan Marketing/Communicatie bij B&A Groep B.V.B&A is een bedrijf dat in opdracht van overheden en organisaties maatschappelijke vraagstukken oplost. Wij voeren participatieprojecten uit, helpen startende ondernemers, begeleiden inburgeraars naar taalaanbieders, doen aan talentontwikkeling van risicojongeren en voeren andere opdrachten uit in het Sociale Domein. Doel van alle projecten is om de burger de regie te geven over hun eigen leven.

Voor ons onderdeel “Regeltante” zijn wij op zoek naar een:

Studentenbijbaan Marketing/Communicatie

16 uur per week - standplaats Den Haag


De werkomgeving
Binnen “Regeltante” worden cliënten met een ondersteuningsbehoefte (bv. oppaswerk, huishoudelijk hulp, verzorging, boodschappenhulp, etc.) gekoppeld aan zelfstandigen die dit soort ondersteuning aanbieden. Het concept heeft zichzelf al geruime tijd bewezen, maar is recent binnen de B&A Groep geïntegreerd.

De uitdaging als Studenten Bijbaan Marketing/Communicatie
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die een brede mix van werkzaamheden oppakt. Je ondersteunt en adviseert bij het verkennen van nieuwe marktmogelijkheden, maar je vindt het ook leuk om uitvoerend bezig te zijn. Je hebt een vlotte pen waarmee je aantrekkelijke persberichten schrijft en zorgt dat de website (in Wordpress) aantrekkelijk en actueel blijft. Daarnaast ga je aan de slag met het maken van instructiefilmpjes die (potentiele) gebruikers ondersteunen bij de aanmelding het gebruik van de dienstverlening. Je realiseert ook laagdrempelig informatiemateriaal en je wordt ingezet in mailingsactiviteiten. Daarnaast zijn wij heel nieuwsgierig naar jouw ideeën voor een free-publicity-strategie.

Je bent vooral aan de slag voor “Regeltante”, maar je werkt wel nauw samen met het communicatieteam van B&A. Incidenteel kun je ook worden ingezet op andere activiteiten binnen B&A.

Je herkent jezelf in het volgende profiel:
  • Derde of vierdejaars in opleiding communicatie/marketing;
  • Flexibele en creatieve grondhouding;
  • Ervaring met het opnemen van instructiefilmpjes en het gebruik van Wordpress is een pré;
  • Proactieve doe-mentaliteit.

B&A Groep biedt:
  • Afwisselende werkervaring in een vernieuwende organisatie;
  • Brede functie in sociaal en collegiaal team;
  • Stagevergoeding.

Informatie en sollicitatie Studentenbijbaan Marketing/Communicatie
Voor meer informatie zie www.bagroep.nl of bel Linda Woudstra (070-3029626).
Zoek jij een uitdagende Marketing/Communicatie bijbaan en herken je jezelf in het geschetste profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om jouw cv en motivatie te sturen via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Medewerker Marketing/Communicatie, Bijbaan, Werken naast studie, Den Haag, ’s-Gravenhage, Zuid-Holland
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten