vrijdag 3 april 2015

Service Technicus bij Henry ScheinHenry Schein Dental BV. is onderdeel van het Amerikaanse Henry Schein, Inc. (NASDAQ: HSIC). De Henry Schein-groep richt zich voornamelijk op het aanbieden van producten en services aan praktijk houdende medici in 3 sectoren: Medical, Animal Health en Dental. Henry Schein heeft wereldwijd meer dan 17.500 medewerkers, vestigingen in 28 landen en biedt haar producten in meer dan 128 verschillende landen aan. Henry Schein Dental B.V. vertegenwoordigt als groothandel alle gerenommeerde merken in de tandheelkundige markt en is daarin de Nederlandse marktleider.

Vanuit Almere worden de Benelux-markten aangestuurd. In deze markten ligt de nadruk op de tandheelkundige activiteiten. De belangrijkste productgroepen zijn hier equipement en verbruiksmaterialen.
Binnen de afdeling Equipement is een Technische Dienst actief, die zich bezighoudt met installatie, onderhoud en service van apparatuur t.b.v. de tandheelkundige professie (tandartsen, orthodontisten, kaakchirurgen). De onderneming heeft de beschikking over het dealer schap van de meest vooraanstaande merken in de branche (Sirona, KaVo, Gendex, Anthos, Melag, instrumentarium Dürr en Melag). Hierbij draait het om producten als behandelstoelen, röntgenapparatuur, CAD/CAM-systemen, sterilisatoren, compressoren etc. Kortom: alles wat te maken heeft met de technische praktijkinrichting.

In verband met aanhoudende groei zijn wij voor diverse regio’s op zoek naar een enthousiaste

Service Technicus

(M/V)
Fulltime


Graag gaan wij in gesprek met kandidaten die bereid zijn te investeren in een toekomst bij Henry Schein. Uiteraard gaan wij jou hierin ondersteunen met een opleidings- en inwerktraject. Je start met een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met apparatuur, klanten en collega’s.

Zowel aspirant Service Technici als Service Technici kunnen op deze vacature solliciteren.

Taken
  • Het installeren, onderhouden en verhelpen van storingen van tandheelkundige apparatuur.
  • Administratie m.b.t. de verrichte werkzaamheden.

Functie-eisen/persoonlijke eigenschappen
  • Vereist : minimaal MBO niveau 4 diploma (elektrotechniek, werktuigkundig of besturingstechnisch gericht).
  • Rijbewijs B.
  • Gevoel voor service.
  • Affiniteit met automatisering en computers.
  • Zeer nauwkeurig en proactief.
  • Representatief en communicatief vaardig.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook de Duitse en Engelse taal.

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden (zoals een bedrijfsauto) bij de marktleider in de dentale branche. Na een gedegen inwerkperiode ga je in jouw regio zelfstandig aan de slag.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Lambert Bloemhof, Regio coördinator Technische Dienst, telefoon: 036-5358627

Solliciteren
Ben jij de kandidaat die wij zoeken en wil jij deel uitmaken van een actief en daadkrachtig team binnen een beurs genoteerd bedrijf? Dan ontvangen wij graag (via de sollicitatiepagina) een uitgebreide motivatiebrief en jouw CV.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten