dinsdag 7 april 2015

CCU-Verpleegkundige bij Bravis ziekenhuisHet Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal en het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom zijn per 1 januari 2015 juridisch en organisatorisch gefuseerd tot (Stichting) Bravis ziekenhuis. We hebben twee hoofdvestigingen, de ziekenhuislocaties in Roosendaal en Bergen op Zoom, en drie buitenpoliklinieken in Etten-Leur, Oudenbosch en Steenbergen.

Zoekt u afwisseling en uitdaging in een dynamische en professionele omgeving? Dan past u bij het Bravis ziekenhuis!

Op korte termijn ontstaat er op de zorgeenheid cardiologie/CCU van het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom een vacature voor de functie van:

CCU-Verpleegkundige

24-36 uur per week


Functie-informatie CCU-Verpleegkundige
Op de Coronaire Care Unit (CCU) wordt intensieve specialistische zorg geleverd aan patiënten met acute cardiale problematiek bij wie de vitale functies worden bewaakt en ondersteund. Op de Eerste Hart Hulp (EHH) is het de CCU verpleegkundige die de acute patiënt als eerste ziet en zorg draagt voor opvang, behandeling en begeleiding van de patiënt en de familie.

De turnover van de CCU is hoog. Daarnaast zal de afwisseling tussen CCU en EHH het werk extra dynamisch maken. U maakt als CCU verpleegkundige deel uit van het reanimatieteam. De samenwerking tussen CCU afdeling en IC afdeling wordt dit jaar geïntensiveerd.

Als CCU-Verpleegkundige herken u zichzelf in het volgende profiel:
  • U beschikt over het diploma CCU-Verpleegkundige;
  • U kunt de zorg goed coördineren en organiseren en u kunt optimaal functioneren in stressvolle situaties;
  • U kunt goed werken in teamverband en u heeft een leergierige houding;
  • U begeleidt graag patiënten met ernstige aandoeningen maar u heeft ook interesse in techniek;
  • U heeft de bereidheid om naast een professionele ontwikkeling ook open te staan voor persoonlijke ontwikkeling.

Bent u daarnaast flexibel, enthousiast, klantgericht en een echte doorzetter? Dan bent u de geschikte kandidaat voor deze functie!

Het Bravis ziekenhuis biedt:
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO ziekenhuizen;
  • Inschaling CCU verpleegkundige: FWG schaal 50, minimaal € 2.185,- en maximaal € 3.264,-;
  • Het contract is tijdelijk voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging van het contract of vaste aanstelling.

Informatie en sollicitatie vacature CCU-Verpleegkundige
Voor verdere informatie kunt u terecht bij mevr. J. Franken, senior verpleegkundige CCU, tel. 0164-278459 of mevrouw S. Koevoets, zorgmanager cardiologie/CCU, tel. 0164-278721.

U kunt tot 21 april solliciteren via ons sollicitatieformulier waarbij u wordt verzocht om uw sollicitatiebrief en CV te uploaden als Word-of PDF- bestand.

Binnen 2 weken na de sluitingsdatum ontvangt u nader bericht omtrent de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: CCU-Verpleegkunde, Vacature Verpleegkundige CCU Noord-Brabant, Verpleegkunde, Zorg, Welzijn, Gezondheidszorg, Medisch 0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten