dinsdag 7 april 2015

Implementatie Engineer bij EshgroEshgro is als specialist in cloud computing één van de meeste innovatieve IT-bedrijven van Nederland. Al sinds 2004 ontwikkelen wij onze eigen cloud diensten en inspireren wij met ons innovatieve cloud platform talloze andere IT-professionals. Mede daardoor zijn wij in 2013 voor de tweede keer op rij benoemd tot ‘HP Innovative Partner of the Year’ en door Gartner erkend als ‘Cool vendor of the European Cloud Market 2013’. Als cloud broker stellen wij andere IT-producenten in staat ons platform te gebruiken om hun eigen cloud business te ontwikkelen. Daarnaast beschikken we over een portfolio van klanten met ieder hun eigen uitdagingen.

Bij Eshgro werken dan ook alleen maar professionals die zich elke dag voor de volle 100% inzetten om met nieuwe oplossingen te komen die ons en onze klanten verder vooruit helpen. Dit volledig in onze lijn om professionals te helpen en inspireren beter te presteren!

Eshgro te Boxmeer heeft een vacature. Wegens uitbreiding van uitdagende projecten zijn wij op zoek naar een:

Implementatie Engineer


(gepassioneerde Cloud system engineer met drive)


Functieomschrijving Implementatie Engineer
Als Implementatie Engineer ben je o.a. verantwoordelijk voor de technische oplevering van SaaS projecten. Je schrijft het plan van aanpak, implementeert en migreert IT-omgevingen. Je weet de juiste vertaalslag te maken van de behoefte van de klant naar de juiste technische oplossing en weet deze nauwkeurig te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor een goed klantencontact . Je werkt kwaliteitsgericht en controleert en adviseert je directe collega’s. Je werkt nauw samen met de operations manager en neemt deel aan het wekelijkse implementatie en migratie-overleg.

Als Implementatie Engineer herken je jezelf in het volgende profiel
Naast een relevante MBO of HBO opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring beschik je over de volgende kennis/vaardigheden:
 • Een MCSE / MCITP 2008 of 2012 Server of Enterprise Administrator certificering of bereidheid tot het behalen hiervan;
 • Microsoft Exchange, SQL, DPM, Lync server en Office 365;
 • RDS;
 • Citrix Xen App;
 • Published applications.

Als vanzelfsprekend beschik je naast je technische expertise over goede communicatieve vaardigheden. Je bent open, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt een groot aanpassingsvermogen en hebt hart voor de zaak. Je blijvende drive en energie zet je o.a. in voor interne en externe ontwikkelingen. Ook heb je een voorliefde voor nieuwe technieken en innovatieve oplossingen.

Onze cultuur is onze kracht en die kenmerkt zich door medewerkers die sterk willen presteren met de "hands on" mentaliteit van "getting things done!". Andere kenmerken van onze organisatie die wij in jou zoeken:
 • Focus op de business van de klant en de service beleving van de klant;
 • Zelf verantwoordelijkheid nemen en geen excuses zoeken;
 • Denken en handelen vanuit standaarden en standaardisatie met als doel hogere betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid.

Eshgro biedt:
 • Een uitdagende baan in een gepassioneerd team;
 • De ruimte om opleidingen te volgen;
 • Hardwerkende, prettige en loyale collega’s;
 • De juiste faciliteiten om flexibel op elke locatie te kunnen werken;
 • Een flexibele en informele werksfeer.

Informatie en sollicitatie vacature Implementatie Engineer
Reageren kan tot 30 april 2015 via onze sollicitatiepagina.

Voor vragen over de functie bel je Nathalie Holwerda, operations manager, te bereiken op 0485-563343.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: IT Implementatie Engineer, IT Implementatie Consultant, Implementation Consultant, Cloud Systeem Engineer, Implementation Engineer IT


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten