vrijdag 3 april 2015

Supply Planner bij Prinsen B.V.Prinsen B.V. (www.prinsen.nl) in Helmond, met ca. 100 medewerkers, is een internationale onderneming die sinds 1924 succesvol is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van instant voedingsmiddelen bestemd voor de Europese markt. Het gevarieerde assortiment bestaat o.m. uit koffiecreamers, zoetstoffen, instant dranken en producten gericht op gewichtsbeheersing, welzijn en sport. Prinsen is in haar segmenten één van de grootste producenten van Europa. Prinsen heeft in 2012 zijn intrek genomen in een geheel nieuwe productie- en kantoorlocatie om de sterke groei ook in de toekomst te kunnen faciliteren.

Ter versterking van de afdeling Supply Chain zoekt Prinsen een enthousiaste en ambitieuze


Supply Planner


(20-24 uur)


Functie-inhoud Supply Planner:
Binnen deze functie ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het verzorgen van de operationele productieplanning voor verschillende productielijnen. Je maakt gebruik van verkoopprognoses en analyseert forecast gegevens voor het bepalen van een efficiënt productieplan. Je stemt daarbij de beschikbare productiecapaciteit af met de benodigde capaciteit. Je bestelt de benodigde grondstoffen en materialen en bent het operationele aanspreekpunt naar leveranciers. Je houdt contact met verschillende afdelingen binnen de organisatie om de juiste prioriteiten te kunnen bepalen. Daarnaast heb je een belangrijke bijdrage in het continue verbeteren van de Supply planningsprocessen. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Profiel van de kandidaat:
  • Afgeronde MBO opleiding richting logistiek;
  • Minimaal 5 jaar relevante planningservaring in een productieomgeving, bij voorkeur een FMCG bedrijf;
  • Kennis van ERP systemen (SAP is een pre);
  • Accuratesse, analytisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden zijn belangrijke competenties;
  • Goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift; Duits is een pre;
  • Beschikbaar zijn op de woensdag en de vrijdag.

Prinsen biedt:
Dynamische en afwisselende parttime functie binnen een groeiend bedrijf met een informele werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren op de vacature Supply Planner?
Sollicitaties kunnen gericht worden aan mevrouw Merlijn Kok (HR Manager), via onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Rob Janssen, Supply Chain Manager (0492-535955), rjanssen@prinsen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten